Nnywellness.com

Hvordan fungerer hydraulisk biler?


Introduksjon

Biler som bruker hydraulikk kalles vanligvis low-rider biler. Når hydraulikken legges til bilen, gir den det muligheten til å sitte svært lav til bakken med et trykk på knappen.

Deler

Hydraulisk bil fungerer fordi det er en kraft som brukes på et visst punkt, som overføres til et annet punkt ved bruk av hydraulisk væske. Hydraulikkoljen brukes i biler er en high-pressured væske som overføres gjennom hele bilen. Dette gjør at væske til hydrauliske motorer og hydrauliske sylindere i bilen. Hydraulikkoljen er automatisk distribuert gjennom slanger og rør av reguleringsventiler i bilen. Det er to ulike stempler som er plassert i en to glass sylindere. Disse to sylindre er fylt med olje, og er forbundet med en olje-fylt rør. Hovedformålet med Oljefylte røret er å skille de to stemplene.

Funksjonen

Hydraulikksystemet i en bil begynner arbeidet når første stempelet er tvunget til å flytte nedover; Når det skjer, overføres kraft til andre stempelet. Kraften går gjennom røret olje-fylt. En av de stempler og glass sylinder er større enn de andre stempelet og sylinder, slik at det er mindre når du flytter mindre stempelet. Denne lille stempelmotor kalles en slave stempelet, mens andre større stempelet kalles master stempelet. Når stempelet stiger opp og ned, hydraulikken i bilen arbeider, forårsaker bilen for å stå opp og ned.