Nnywellness.com

Hvordan installere en Radio i en Chevy


Hvordan installere en Radio i en Chevy

Installere en ettermarkedet radio er et populært alternativ for Chevrolets. Radio ledninger kortet blitt standardisert for alle Chevy modeller, og kan være rewired av gjennomsnittlig bakgården teknikeren i om en halvtime.

Instruksjoner

Installere en radio i Chevrolet kjøretøy

• Fjern lager radioen fra bilen. På de fleste Chevrolets, kan instrumentbordet frontpanelet fjernes ved å skru ut et par bolter fra bunnen av panelet, deretter trekke det fri fra holderen klippene. Radioen er holdt med to skruer på hver side, og kan kobles fra ledningsnett på hvit kortet på baksiden av enheten. Antennen er koblet til bunnen rett bak på de fleste Chevrolet Delco radioer.

• Wire nye radio ledninger sele kortet til den nye radioen. Fargene på ledningene vil variere, men vil bli satt opp til å være kablet til to foran lydkanaler, to bakre lydkanaler, ekstern strøm bly (for makt antenner) og polarisert primære makt. Når ledningene er kuttet, strippet og skjøtes til kortet, dekk naken kobber med en liberal beløpet av elektriske tape.

• Installere plast montering sele kortet til forsiden av den nye radioen. Chevrolets har vanligvis store, 1,5 DIN radio åpninger som krever en adapter. Dette er en svart cover som omgir den nye radioen og passer det inn i dashbordet åpningen. Denne "adapter ring" vil gli opp baksiden av radioen til det stoppes av plast boliger foran. En gang på plass, kortets metall delen vil ha kategorier som trenger å være bøyd på plass for å sikre ringen på radio. Dette kortet har skruehull på sidene som skal samsvare instrumentbordet monteringspunkter perfekt.

• Installere den nye radioen. Koble ledninger kortet GM ledningsnettet, og kobler antennen ledningen til kontakten på radioen. Bolt radioen på plass med eksisterende skruene. Erstatte dashbordet frontpanelet, og fest den med de originale skruene.

• Teste radioen. Slå radioen og sjekk alle fire høyttaler kanaler for lyd.

Tips og advarsler

  • Lodding tilkoblinger for en mer permanent løsning.
  • Koble bilens batteri før du fjerner den gamle radioen.