Nnywellness.com

Hvordan finner jeg den transmisjon for en 2001 Ford Explorer?


Hvordan finner jeg den transmisjon for en 2001 Ford Explorer?

En overføring er en livsviktig stykke utstyret på Ford Explorer. Automatisk overføring utfører jobben av skiftende tannhjul, mens en manuell girkasse gir føreren ansvaret for å skifte tannhjul når det er nødvendig. Mens de fleste biler utstyrt med automatgir, manuell girkasse gjør litt av et comeback, og er mye mer foretrukket i raskere biler slik at sjåføren skal ha full kontroll over bilen.

Instruksjoner

• Avgjøre om du har en manuell eller automatisk girkasse. Hvis det er en Skift pinne, med et diagram av tilgjengelig, har du en manuell girkasse. Hvis du har en bryter knyttet til rattet, har bilen automatgir. Det er mulig å ha automatgir som ligner på en pinne SKIFT, men i stedet for å flytte siden, flyttes bare automatgir shifter forfra tilbake og vil ha indikatorer "R", "N" "P" og "D." En manuell overføring vil ha tallene "1" "2," "3" og "4", samt bokstavene "," for omvendt.

• Finn din kjøretøy identifikasjonsnummer eller VIN nummer på bilen. Disse tallene er funnet flere steder i bilen. To mest tilgjengelige er klistremerket på innsiden av døren og frimerket førerens side foran frontruten din 2001 Ford Explorer.

• Sett inn denne VIN nummer i webområdet Flmowner.com opp å få mer informasjon om din 2001 Ford Explorer og spesifikasjoner om din overføring og en manual på hvordan å opprettholde overføring.