Nnywellness.com

Hvordan fungerer analoge til digitale omformere?


Analoge signaler

Analoge signaler overføres kontinuerlig. Videospillere, walkie-talkies og platespillere bruker analoge signaler. De er vanligvis sendt som elektriske impulser, men ved walkie-talkies, de overføres via radiobølger.

Digitale signaler

Et digitalt signal består av en strøm av binære data. Binær er et datamaskin-språk som består av en rekke 0s og 1s som tolkes av digitale enheter. Digital kabel, HD radio og MP3-spillere bruker digitale signaler opprette utgang.

Konvertering

Under konverteringen sendes analoge signalet til en enhet for tolkning. Maskinens lydinngang, godtar for eksempel et analogt signal som en fra en mikrofon eller kassett spiller. De elektroniske impulsene av signalet tolkes av analog til digital omformer (ADC). ADC konverterer tolket analoge signalet til en strøm av binære data før den sendes til riktig program.

Prøvetaking

Når brukes for lyd, bestemmer du ADC kvaliteten på den resulterende lyden av prøvetaking lyd. Prosessen med prøvetaking ligner bildefrekvensen for en video kamera. Jo høyere samplingsfrekvensen, mer snap skudd av lyd du ADC fanger. Akkurat som en film med en høyere bildefrekvens vises glattere og mer realistiske, lyder en lyddataflyt med en høyere samplingsfrekvens mer som den opprinnelige analog lyd.

Videoprogrammer

ADFS brukes også i enheter som fanger utdata fra en videostrøm. Digitale video-opptakere (DVRs) og opp omformere (dvs. bokser som konverterer en analog TV-signal på en digital inngang som HDMI) bruke ADFS. Konverteringsprosessen er ikke strengt sanntid, så du ADC må bufre inndatasignalet som den er konvertert. Dette kan føre til hakkete film, spesielt med senket kvalitet ADFS. Dette er mer merkbar på high definition TV (HDTV) enn på eldre TV angir fordi HDTVer stole på ren digitale signaler.

Reserve konvertering

Digitallyd må konverteres til et analogt signal for riktig avspilling. Dette gjøres ved inverse av en ADC, en digital til analog konvertert (DAC). Disse enhetene, som finnes i digitale audio spillere som iPod, konverterer det digitale signalet til en elektrisk impuls som kan utdataene over høyttalerne eller hodetelefonene. DAC brukes også for eldre TV-apparater som ikke kan tolke digitale signaler, slik som de som krever en digital omformer for juni 2009 digital TV Switch.