Nnywellness.com

Hvordan du bytter innganger på Panasonic Plasma


Hvordan du bytter innganger på Panasonic Plasma

Moderne TV tilbyr mange alternativer for video og lydkoplingene som gjør det enkelt å koble flere enheter til en enkelt TV. Forlate alle enheter koblet samtidig tillater en bruker å enkelt bytte mellom hver enhet ved hjelp av en inngangsvalg kontroll. Hvis du ikke er sikker på hvordan du bytter mellom innganger på Panasonic plasma TV, følg noen enkle trinn som lett kan brukes på alle merket eller type av TV.

Instruksjoner

• Bruk inn knappen på fjernkontrollen. Hvordan denne knappen heter varierer sterkt, avhengig av din spesifikke modellen i Panasonic plasma-TV. Ser for en knapp merket "input," "kilden", "input select," "kilden velger" "kildelisten," "TV/video" eller "TV/AV." Du kan også ha en egen knapp for hver input øverst på fjernkontrollen.

• Bruk inn knappen på siden av TV selv hvis du ikke finner inn knappen på fjernkontrollen. Se etter en knapp merket som en av vilkårene som er beskrevet i trinn 1.

• Kontakt Panasonic. Som ingen av de ovennevnte alternativene lar deg bytte mellom videoinnganger, er velge å kontakte Panasonic og ha dem informere deg om hvordan du bytter mellom videoinnganger.