Nnywellness.com

Hvordan rengjøre en bil frontruten


En ren frontruten gir en sikker bil. Glass er porøs, og støv og bugs kan virkelig gjøre et nummer på din synlighet. Dette inkluderer ikke engang daglig filmen som bygger på frontruten smog og skitt. Å holde frontruten rene vil hjelpe holde deg og din familie trygt ved å sikre at du har god synlighet.

Instruksjoner

• For å få en ren frontruten, først vil starte ved å rense din vindusviskerne. Hell litt rubbing alkohol på en bomullsdott og forsiktig gå over bladet på din frontruten svaber. Gjør dette på månedlig basis å fjerne smuss og skitt og sikre de arbeider til sitt fulle potensial.

• Før rengjøring innsiden og utsiden av frontruten, fjerne alle feil og fugl droppings fra vinduet. Spray en kraftig spray glass renere som Windex, og tillate det å penetrere på goop i fem minutter. Gni flekker med et tørt håndkle til den fornærmende goop er fjernet.

• Rengjør innsiden og utsiden av frontruten ved å spraye den med rengjøringsmiddel. Krølle opp noen gamle avisen og gni i en sirkulær bevegelse langs overflaten av frontruten. Gjør dette til glasset er ren og tørr. Hendene får blekk på dem. for å unngå dette, skal du bruke hansker. Du lurer kanskje på hvorfor avisen når papirhåndklær ikke gni ut hendene. Blekk avisene er mildt slipende, styrke rengjøringseffekt glass renere, og som en ekstra bonus, avisen vil ikke la noen lo som papir håndklær kan gjøre.

• For å sikre at frontruten forblir ren og at vann bare ruller av glass når det regner du vil å coat glasset med et produkt som regn X. Dette vil sette et tynt lag med voks på glass og hjelp du kjører gjennom regn med letthet. Du tar et rent håndkle og bruke regn X i en sirkulær bevegelse over utsiden av ditt vindu skjold. Tillate regn X tørke til en dis. Når det har tørket til en dis, vil du bruke en ny håndkle og gni, igjen i en sirkulær bevegelse av regn X.

Tips og advarsler

  • Rengjør frontruten når hver tre-fire måneder.
  • Ikke bruk et slipemiddel renere på frontruten. Det vil forlate riper.