Nnywellness.com

Hvor å vikle din biler og båter


Hvor å vikle din biler og båter

Selskapene og annonsørene betale ofte folk til å "bryte" sine kjøretøy med fargerike annonser ligner på markedsføring du ser på racerbiler. Vinyl wrappers er strukket over bil eller båt, vise navnet på en bedrift som trenger å få informasjonen til publikum. Annonsører bruker plass på utendørs reklame, må markedsføring armen ut og plasseres i nye områder. Til gjengjeld er drivere belønnet med penger eller gratis bil forsikring.

Instruksjoner

• Kontroller at førerkort er gyldig. Drivere under 18 eller med utløpt lisenser tillates ikke å delta i kjøretøy innpakning.

• Gi annonsøren bevis for forsikring for bil eller båt.

• Kontroller at motorkjøretøyer posten er ren. Drivere med mer enn to bevegelige brudd på posten sin i de siste årene anses vanligvis ikke for kjøretøy innpakning.

• Fylle ut en søknad online. Nettsteder som AdsOnWheels.com, Metro bilder og merke min bil vil gi skjemaer å fylle ut for å bli vurdert for denne tjenesten.

• Godta GPS-systemet at annonsøren vil ha plassert i bilen. Dette må stå på hele tiden slik at selskapet kan spore hvor langt du har reist. Kontrakten angir minimum antall miles at du vil være nødvendig å kjøre.

Tips og advarsler

  • Mens noen krav er universelle---som trenger en lisens---varierer andre kjøretøy wrap kravene av selskapet. Pass på å sjekke inn selskapet du vil annonsere for å sikre at du møte deres spesifikke krav.
  • Kan du vikle din bil eller båt for å fremme din egen bedrift i stedet for annonsere for et annet firma. Hvis dette er tilfelle, kan du enkelt finne et selskap som vil skape og gi wrapper for firmaet og kjøretøyet. Selskaper som WrapItUpVehicleWraps.com kan brytes i utgangspunktet alle typer kjøretøy og har flere vikle design å velge mellom.
  • Mens det er mye informasjon på Internett om kjøretøy-innpakning selskaper, det er ikke så lett å ha kjøretøyet valgt som noen steder hevder. Det er flere personer som ønsker å annonsere enn annonsører tilgjengelig. Oftest har folk som bor i tett befolkede områder som store byer eller rundt store høyskoler, de fleste lykke i valgt å kjøre en bevegelig markedsføringsverktøy.