Nnywellness.com

Hvordan installere en Trailer knirkefritt på århundre


Buick Century er en bil som er designet til å frakte passasjerer komfortabelt rundt i byen, men det kommer med en stor nok motor å taue små laster. Hvis du legger til problemer din tallet, kan du trekke en liten trailer bak bilen, som vil hjelpe hvis du må flytte noen møbler eller ta store belastninger varer fra ett sted til et annet. Installere opphenget er en ganske enkel prosess, og kan gjøres på under en time.

Instruksjoner

• Løft opp bak Buick med jack og sette jack står under rammen av din århundre. Pakk slep Gummirem rundt rammen på eksos bare frem av lyddemper. Fjerne lyddemperen hakeparentesene fra lyddemper med hendene og la lyddemper henge slep remen.

• Finn de tre hullene langs ramme skinnene på baksiden av århundret. Sløyfe fisk ledningen inkludert med Hengerfeste kit gjennom bakerste hullet og i midten hullet. Sette fisk ledningen gjennom hullet i midten av blokken inkludert med kit og skyv den opp gjennom tilgang hullet. Fest bolten vogn til fisk wire og trekke bolten gjennom sub rammen til det kommer ut bakerste hullet. Gjenta denne prosessen for de resterende tre hullene i rammen skinnene.

• Hold opphenget på rammen skinnene og midlertidig bolten det på plass med hendene og maskinvare inkludert i pakken. Stram opphenget ved 3/8-tommers ratchet, filtypen og kontakter. Merk hullene i opphenget sider av sub rammen med et permanent markør.

• Fjerne opphenget med 3/8-tommers ratchet, utvidelse og kontakter. Bore 1/4-tommers pilothull side av sub-ramme, deretter åpner gapet til 9/16 tommer med drill og metall drill biter. Installere opphenget til rails rammen med 3/8-tommers ratchet, utvidelse og kontakter.

• Sett håndtak mutteren inkludert med Hengerfeste kit i gjennom støtfanger parentesene og inn i rammen skinne før du kan manøvrere det til baksiden av hullet du bare gis ut. Installere en bolt gjennom opphenget i håndtaket mutteren med 3/8-tommers ratchet og socket. Installere lyddemper hengere til kabinettet og fjern slep stroppen. Lavere Buick utenfor jack står med jack.