Nnywellness.com

Olje endre spesifikasjonene for en 2001 Lexus RX 300


Olje endre spesifikasjonene for en 2001 Lexus RX 300

2001 Lexus RX300 kommer med en 3.0L-sylindret motor. Lexus produserer høykvalitets maskiner rettet for ytelse og luksus. RX300 er en av mange biler i Lexus lineup. Rutinemessig vedlikehold på en Lexus inkluderer oljeskift hver 3000 miles eller tre måneder. Gjør et oljeskift på egenhånd krever bruker riktig olje og vekter, passende dreiemoment og filtre og andre væsker og systemer.

Olje vekter og beløp

De fleste luksus bilen produsenter anbefaler å bruke syntetiske oljer i motoren. Spesifikasjonene for RX300 kaller for bruk av 5 quarts, med en endring av, syntetiske SAE 5W30 motorolje. Du kan velge en semi syntetisk eller høy kjørelengde olje av samme vekt. Motoren tilsetningsstoffer som går inn i olje kammeret er nyttig med eldre modell biler. Velg tilsetningsstoff som er spesialisert i å reparere og vedlikeholde motor sel og Legg kjemiske på hvert oljeskift å forlenge levetiden til bilen.

Dreiemoment og Filter

Oljefilteret er en Fram PH3614 eller andre produsenters tilsvarende. Filteret er en ekstern, skrue-på filter plassert på baksiden av motoren. Kontroller alltid at gamle pakningen er fjernet med de opprinnelige filter. Bruke noen ferske olje på den nye pakningen og slå filteret før det er hånd-stramt. Slå filteret en fjerdedel turn videre riktig sete filteret på motoren. Olje bunnpluggen ligger i nedre hjørne av olje pan. Dreiemoment pluggen til 33 fot pounds dreiemoment ved installasjon. Alltid kontrollere trådene pluggen og tilstanden til plug pakningen. Erstatte enten om det er tegn på skader.

Andre væsker og systemer

Kontroller og fylle væsker for servostyring reservoaret, bremsevæske og overføring. Sjekk girolje med bilen kjører. Styring og brems væsker kan kontrolleres med et blikk på reservoarene. Fyll som nødvendig. Bruke syntetisk multi-bil ATF overføring, dreiemoment-stasjonen syntetiske girolje for servostyring og DOT-3 bremsevæske for bremsene. Kontroller og erstatte luftfilteret nødvendig under oljeskift.