Nnywellness.com

Hvor å bruk aceton å rengjøre innsiden av en motorsykkel gass Tank


Hvor å bruk aceton å rengjøre innsiden av en motorsykkel gass Tank

Hvis du ikke bruker din motorsykkel ofte gasstanken kan bli gummed opp og får ikke ren gass forgasseren, og sykkelen kjøres ikke riktig. Selv om du bruker motorsykkelen ofte, det ikke vondt for å rense gass tank noen ganger fordi over tid tanken vil uunngåelig bli skitne. Det er veldig lett å rense ut de fleste motorsykler gasstanker.

Instruksjoner

• Skru utover holde slangen til bunnen av gasstanken motorsykkel med Tanga. Har den tomme muggen i den ene hånden, og bruke caliper, forstå slangen og lette den av munnstykket på undersiden av motorsykkelens gasstanken og raskt sette kannen under gass tank base munnstykket. Tillat alle gamle gassen ut.

• Sted duct tape over munnstykket hullet på undersiden av gasstanken. Legge til 2 kopper aceton gasstanken og skru lokket tilbake på gasstanken. Grab sykkelstyre på sykkelen og riste motorsykkelen frem og tilbake for å skubbe aceton i gasstanken. Dette vil tillate aceton å rense hele tanken.

• Ta av duct tape og har kannen klar til å fange den skitne aceton. Avløp i aceton og erstatte båndet. Fylle bensintanken halvfull av en såpevann blanding og erstatte lokket. Grab sykkelstyre på sykkelen og riste motorsykkelen og tilbake igjen såpevann mix tillater rengjøring gasstanken. Ta av duct tape og har kannen klar til å fange den skitne såpevann.

• Vannslangen inn i tanken og skyll hver vegg av tanken å fjerne overflødig såpe eller aceton. Parkere sykkelen utenfor garasjen eller på gresset, siden vann vil bli strømme ut av avdekket base gass tank dysen mens du er skylling gasstanken.

• Plasser slangen tilbake på base gass tank munnstykket og skruen klemmen igjen med Tanga. Fylle bensintanken med frisk gass.

Tips og advarsler

  • Bruk gummihansker og vernebriller.