Nnywellness.com

Hvordan sette Van takreling på en Honda Odyssey


Honda Odyssey er en van designet til å frakte mange og massevis av Last, men noen ganger, det er ikke nok plass i bilen til å lagre alle lasten. For å oppklare denne problem, du kan bære disse større elementene på taket, men først må du ha en taket rail installert. Disse takreling er fabrikk komponenter fra Honda, og du kan kjøpe dem fra forhandler. Hvis du har grunnleggende gjør det selv, kan du installere dem i ca en time.

Instruksjoner

• Park Odyssey i en skyggelagt av trafikk. Sett inn en butikk håndkle bak gummi tak lister på sidene av taket. Nøye sett flat-skrutrekker mellom gummi tak molding og butikk håndkle. Løft molding ut av kanalen på taket med skrutrekkeren og fingrene. Gjør dette på begge sider av taket. Ta av beholde klippene på undersiden av taket lister med flat-skrutrekker. Trykk beholde klippene på mounts på baksiden av taket på deres lager steder med fingrene. Fjerne de gjenværende beholde klipp med de nål nebbtangen.

• Måle taket molding med metriske målebåndet og overføre målingene følger med malen i kit på lister med en permanent penn. Gjøre kutt langs disse merkene på lister med baufil kuttet ting. Skyv lister tilbake på taket på lager steder, forlater stud bolter utsatt på taket.

• Installere takstativ brakettene på stenderne på taket (stenderne plassert mellom andre og tredje taket molding arbeid på baksiden frem) med 3/8-tommers ratchet og en Torx-head-socket, og bruke en Torx mutter følger med i pakken. Ordne dekselet fra settet over hakeparentesene slik at de klemme på plass.

• Installere takreling på stenderne på taket bruke Torx nøtter, 3/8-tommers ratchet og en Torx-head-socket. Bolt takreling å parentesene du installert i trinn 2 med Torx bolter og de samme verktøyene. Installere caps på midten av takreling før de klemme på plass.

• Skyv rail innehaverne inn kanalene på undersiden av takreling, med jernbane innehaverne peker innover og to installeres per side. Bolt på sprosser til innehavere 3/8-tommers ratchet, en Torx-head-kontakten, og bolt, Lås vaskemaskin og vaskemaskin i settet. Skyv dekker oppholdet på endene av takreling til klippet på plass.