Nnywellness.com

Hvordan erstatte de fremre signallys i en Dodge Intrepid


Dodge Intrepid er en elegant kjøretøy, for classy å bli kjørt rundt uten en arbeider blinklys lys. Selv en mindre fare som et ødelagt lys kan bli en fare. Det er ingen grunn ikke å kjøre trygt når snu signaler er så lett å erstatte selv i bare noen få minutter.

Instruksjoner

• Gå til fronten av bilen og åpne panseret. Finn de to skruene som frontlys montering eller dekselet foran bilen. Skruene er over samlingen i begge ender. Bruk en stjerneskrutrekker til å fjerne skruene. Tre frontlys montering rett ut av Intrepid.

• Finn den blinklys elektriske kontakten på yttersiden av frontlys. Det er en tykk wire kommer ut av det. Slå elektrisk pære-kontakten mot klokken for å ta den ut av samlingen frontlys.

• Trekk blinklys pære rett ut av elektriske kontakten. Kast gamle pæren umiddelbart så det ikke vil være en fare.

• Trykk i en ny blinklys pære. Bruke pære handel nummer 3157A med mindre Intrepid modell år i brukerhåndboken angir noen annen pære. Installere elektriske kontakten med nye pære i den til samlingen frontlys. Slå socket klokken før det er stramt. Skyv frontlys forsamlingen tilbake på plass på bilen og bruk og skrutrekker til å sette monteringsskruene tilbake i.