Nnywellness.com

Delstaten Florida førerkort krav for en øyne pasienter


Ifølge den Florida Institutt for motorkjøretøyer, er det 14 millioner lisensierte førere i delstaten Florida. Årlig, utstedes mer enn 800.000 nye lisenser. Visjon tester administreres på tiden du bruker for din lisens på en Florida Department av drivere lisenser kontor. Du kan få førerkort et øye i Florida, så lenge synet på lone øyet oppfyller visse krav satt av Florida Institutt for Motor Vehicles.

Beliggenhet

Starter 1 September 2009, er delstaten Florida automatisert mye av prosessen med å utstede lisenser, som kan nå fornyes i posten. Pr. August 2010, gebyret for å få en klasse E Florida drivere lisensen er $48.00. De personene som søker på et førerkort vil måtte gå til en filial av delingen av driveren lisensene, Bureau for feltoperasjoner. De fleste fylker i Florida har bare ett enkelt kontor for å få et førerkort.

Test

Alle drivere i delstaten Florida må testes visjon før du mottar sin lisens. Testing enhetene ligger på benkeplater for hver teller på en divisjon av driveren lisenser feltet kontor. Søkere må lese linjer av tall og bokstaver i rader. Linjene på toppen vil ha store tall og bokstaver, med lavere rader bli mindre og mindre. Drivere som kan lese mindre linjer har bedre visjon.

Visjon standarder

Delstaten Florida mandater at sjåfører har minst 20/40 syn i et eller begge øyne. Hvis du bare har ett øye, må du ha minst 20/40 inne det øye. Hvis du for øyeblikket har et førerkort og miste øye, må du fortsatt opprettholde disse visjon kravene. Hvis synet på gjenværende øyet er verre enn 20/40, vil staten Florida tilbakekalle førerkort. Hvis du ikke testen, kan en arbeidstaker for divisjon av driveren lisensene henvise deg til en visjon spesialist.

Korrigerende linser

Søkere kan bruke korrigerende eller kontaktlinser testes visjon, om de har en eller to øyne. Visjonen må være minst 20/40 i enkelt øyet ved hjelp av en korrigerende linse. Sjåfører må ha visuelt hjelpemiddel enheter under kjøring, og det faktum at driveren bruker en korrigerende eller kontaktlinse vil bli markert på førerkort som en drivende begrensning. Personer som bruker en teleskopisk linse er ikke tillatt å bruke en motorvogn i delstaten Florida.