Nnywellness.com

Hvordan du knytter din lastebil Cap


Hvordan du knytter din lastebil Cap

Lastebil caps eller toppers, er en flott måte å legge til plass lastebil. Lastebil sengene har lenge vært en praktisk måte å transportere objekter eller materiale som kan være til stor eller skitne å passe i interiøret i en bil eller lastebil. En lastebil cap tilbyr beskyttelse og ly mot dårlig vær beskytte materialer mot akkumulering av rust eller mold. Lastebil caps har ofte vinduet låser å beskytte mot tyveri.

Instruksjoner

• Legge strimler av skum tape til undersiden rails din lastebil cap. Dette hindrer lastebilen fra riper maling på din lastebil seng. Fest det klissete siden av skum tape til rails ved foten av lastebil cap.

• Løft lastebil hetten og satte den på lastebilen sengen. Har noen hjelpe deg med dette trinnet. Du og din assistenten stå på motsatte sider av lastebilen hetten og løft den opp i lastebil sengen. Justere skinner i lastebil cap med skinnene på lastebilen sengen.

• Bruk C-klemmer å sikre lokket til lastebil seng rails. Klipp leppene til C-klemmer på lastebil cap og seng skinnene. Tvinn låseskruen klokken å stramme C-klemmer. Knytte en C klemme til hver av de fire hjørnene av lastebil cap, sikre dekselet som lastebilen sengen.