Nnywellness.com

Hvordan vet om en TV har en intern Tuner


Hvordan vet om en TV har en intern Tuner

Alle TVer er utstyrt med interne mottakere. Mottakeren er komponenten enhet som arbeider for å stille inn en bestemt radiofrekvens kanal og pakke ut den valgte kanalen TV-signalet fra radio bølgen bærer signalet. Mottakeren er en vesentlig komponent av TVEN. Ingen TV er utstyrt uten en. Imidlertid kan forskjellige TV være utstyrt med ulike interne mottakere. TV-signalene er kodet i radiobølger ved hjelp av ulike typer. Siden mottakere brukes til å dekode TV-signaler, må bestemte typer TV-mottakere dekode bestemte typer TV-signaler.

Instruksjoner

Ser du

• Se i TV brukerhåndboken for TVen spesifikasjonene. Hvilken intern mottaker TV er utstyrt med er nevnt i spesifikasjonene. I USA, kan hvilken TV-mottaker være utstyrt med inkludert NTSC, ATSC og QAM. NTSC står for National Television Systems Committee. Det var formatet som brukes til å kode, overføre og dekode analoge TV-signaler i USA før bryteren June 12, 2009 til digital-TV. ATSC står for Advanced Television Systems Committee. Fra 2010 er det standarden som brukes til å kode, overføre og dekode digitale TV-signaler i USA QAM står for Quadrature Amplitude Modulation. Det er formatet som brukes til å kode, overføre og dekode mene HD-digital kabel-TV-signaler.

• Sjekk nettsiden til en forhandler som selger spesielle merket og modellen av TV du spør om. Hvis du ikke har tilgang til TV eier manuell, dette er en annen måte å se TV spesifikasjoner. Spesifikasjonene vises på Web side dedikert til TVEN.

• Kontakt TV produsentens kundestøtteavdeling. Kundestøtterepresentanten vil kunne fortelle deg hva slags interne tuneren TV-modell du bruker er utstyrt med.

Teste TV-Tuner

• Koble en innendørs TV antenne til RF "Antenne i" terminal ligger på baksiden av TV-apparatet. Åpne TV-menyen skjermen. Finn undermenyen kanaloppsett og gjennomføre en automatisk antenne kanalsøk. Hvis du kunne plukke opp over-the-air lokale TV-kanaler med dette oppsettet, er TV utstyrt med en intern ATSC-tuner.

• Koble en digital omformer-boksen til TV-apparatet. Koble TV-antennen til RF "Antenne i" terminal ligger på boksen converter gjør. Bruk en koaksialkabel koble boksen omformer er RF "TV Out" terminal til TV RF "Antenne i" terminal. Still TV kanal 3. Åpne boksen omformer menyvisning og velg "Kanalsøk." Hvis du kunne plukke opp over-the-air lokale TV-kanaler med dette oppsettet, er TVEN utstyrt med en intern NTSC tuner.

• Koble koaksialkabelen brukes til å overføre viktigste kabel TV-signalet til RF "Antenne i" terminal ligger på baksiden av TV-apparatet. (Dette er koaksialkabelen installert av en tekniker som arbeider for kabel-leverandøren. Det er kabelen som kommer ut av en stikkontakt i veggen.) Åpne TV-menyen skjermen. Finn undermenyen kanaloppsett og utføre automatisk CATV (kabel TV) skanning. Hvis du kunne plukke opp kabel-TV med dette oppsettet, er TVEN utstyrt med en intern QAM tuner.

Tips og advarsler

  • Et TV-apparat kan være utstyrt med mer enn én type interne tuneren.