Nnywellness.com

Hvordan spille filmer fra datamaskinen Via en TV-apparatet


Hvordan spille filmer fra datamaskinen Via en TV-apparatet

En film er egentlig et stykke data, som betyr at det kan bli lagret og spilles på en datamaskin som andre filer. Du kan laste ned digitale filmer fra tjenester som iTunes og mange DVDer inkluderer nå digitale nedlastinger som lar deg overføre filmen til harddisken. Heldigvis kan du fortsatt se de filmene på TVEN hvis du har riktig utstyr. Det tar ikke mye: bare den riktige typen tilkoblingskabel.

Instruksjoner

• Se på tilkoblinger på baksiden av datamaskinen og finner de som brukes til å koble opp skjermen. Spesielt, se etter en S-video-tilkobling, som er sirkulær med en svart senter med pinholes. Det er som mest sannsynlig til å arbeide med TVEN. Hvis du ikke finner det, så finne VGA utgang--som er rektangulær og 15 knappenålshull i tre rader med fem- eller en DVI-utgang, som er bredere enn VGA utgang, med flere knappenålshull.

• Sjekk baksiden av TVEN for inngang som samsvarer med skjermen oppkobling for datamaskinen. Mest moderne TV har en S-video-inngang, og flere også inneholde VGA- eller DVI-innganger. Hvis din ikke, så se etter RCA innganger - knekt tre sirkulær rød, hvit og gul. De fleste TVene vil ha dem.

• Bruke en kabel koble skjermen tilkoblingen på datamaskinen til tilsvarende inngang på TVEN. Hvis disse to tilkoblingene ikke er kompatibel, deretter Merk hver type jack og kjøpe en overføring kabel som passer dem. Du kan vanligvis kjøpe dem på elektronikkbutikker eller datamaskinforhandlere.

• Støvel opp computeren og slå på TV. Kontroller inndataene på TV å sikre det tilsvarer kontakten koblet til datamaskinen. Du kan trykke på "Input"-knappen på fjernkontrollen før du treffer riktig. Du datamaskinens skrivebord skal vises på TVEN.

• Sett datamaskinen film program til fullskjermmodus, som spiller av filmen mot en svart bakgrunn, og starte filmen. Det skal vises på TV-skjermen.

Tips og advarsler

  • Bildet tetthet avhengig av TV-en og datamaskinen. HD TV viser bilder med enestående klarhet, som betyr at hvis filmen er også HD, kan det synes pixilated på skjermen. Omvendt gjelder også: Hvis TVEN ikke HD og filmen, det vil ikke se som klart når du viser det på TV.