Nnywellness.com

LCD-skjerm spesifikasjoner


LCD-skjerm spesifikasjoner

LCD TVs ha en rekke tekniske spesifikasjoner. TV-ene kommer i en rekke størrelser og innganger. Du bør også vurdere skjermoppløsninger og garantier før du kjøper. Følgende er noen spesiell som kan hjelpe begrense søket for en LCD-TV-skjerm.

Skjermstørrelse

LCD-TVer spenner fra små til store. Liten TV er generelt mindre enn 30-tommer bred og mange kan være koblet til stasjonære datamaskiner og brukes som skjermer, samt funksjonen TV. store størrelse TV, som er generelt over 40-inches bredt, er best i store rom. Uansett hva størrelsen er optimal avstanden i tommer om to og en halv ganger den diagonale bredden i tommer. For eksempel skal en 30-tommers skjerm ca 75 inches fra der du sitter.

Oppløsning

Oppløsningen til TV-skjermer påvirker bildekvaliteten. Oppløsning er antall vannrette linjer piksler som utgjør bildet. Mange LCD-skjermer har 720 eller 1080 linjer. TV med 1080 linjene er klarere enn de med 780 linjer. TV med 720 eller 1080-line oppløsninger kan kringkaste HD-TV-programmer.

Innganger

LCD TVs ha mange forskjellige typer inndata som tillater dem å være koblet til andre enheter. HDMI eller High-Definition Multimedia Interface innganger koble TVEN til datamaskiner, og gir den beste video- og lydkvalitet. DVI- eller digitale visuelle grensesnittet kan også brukes til å koble en datamaskin til en TV, men bare overfører video mellom enhetene. Noen LCD-skjermer har eldre lyd- og videoinnganger, som bare overfører en standarddefinisjon bildekvalitet, i stedet for en HD bilde. S-video-kabelen er et eksempel på standard definisjon kabel som var vanlig å koble TVer og videospillere. Standard definisjon kvalitet er mindre klar enn HD. Mange LCD-skjermer har en blanding av HD og standardoppløsning innganger for forbrukeren hvem egen forskjellige typer enheter.

Tilleggsfunksjoner

TV har LCD-skjermer mange forskjellige ekstra fordeler som monteringsutstyr til heng TVEN på veggen. Produsent garantier varierer i varighet og dekning. Noen TVer hevder å være bedre forebygge bilder fra sløret i scener med rask action. Kombinasjoner av funksjoner kan virke endeløse, så Sammenlign ulike TV for å vise som er best egnet for dine preferanser.