Nnywellness.com

Hjemmelaget LCD-projektorer


Hjemmelaget LCD-projektorer har blitt populære de siste årene. Gjør dem krever ingen elektriske ferdigheter eller kunnskaper. Utstyret som brukes er også enkel og billig. Butikken kjøpte projektorer kan koste tusenvis; Derfor, hvis du ikke har penger til å kjøpe en splitter ny butikk kjøpt en, du kan lage dine egne.

Utstyr

Utstyret som trengs for å konstruere en LCD projektor er ganske enkel. Du åpenbart trenger en LCD-skjerm. En som er ca 14 inches bør være tilstrekkelig. Du trenger også en overhead-projektor og en datamaskin. I tillegg må du ha en myk klut og et lite solide bord.

Konstruksjon

For å gjøre LCD-projektor, sette overhead-projektor på et lite bord, og satte den ved siden av datamaskinen. Rengjør overheadprojektor glasset med myk klut. Slå på datamaskinen og åpne det mediespiller programmet. Hvis du allerede har en video du vil se på datamaskinen, kan du slippe filen i mediespilleren. Hvis ikke, deretter sette platen inn i CD-sporet og trykk "Play". Ta video ledninger ut av LCD-skjermen. Slå skjermen ned, og plassere den på LCD glasset. Fest trådene tilbake til LCD-skjermen. Bildet bør nå projiserer fra overhead på veggen.

Advarsler

Du arbeider med elektrisk utstyr, derfor oppbevare pets og barn på et trygt sted fra utstyret. Hold mat og drikke fra det også.