Nnywellness.com

Hva er galt hvis projeksjon TV har ikke bilde men bare lyd?


Mens noen nye, høyoppløselige projeksjon TV-modeller basert på DLP-teknologi har blitt introdusert for 3D hjemmekino markedet i 2010-11, de fleste projeksjon TV i bruk i slutten av 2011 er en eldre teknologi som tilbyr skarpe oppløsningen av nyere plasma og LCD-TV. Hvis du får lyd fra TVEN projeksjon, men ser ikke et bilde, kan en rekke problemer være feil. Den vanligste spores til lamper som projiseres. De fleste tap av bildeproblemer finnes og løst med litt feilsøking.

Sette på plass eller erstatte lampe eller pære

En lampe eller pære er nødvendig å vise bildet i projeksjon TV. Disse lyskildene kan dempes over tid, og deretter går dårlig eller dø plutselig. Før du bestemmer deg å erstatte lampen, prøve reseating den. Tilkoblingen kan løsne over tid, noe som resulterer i ingen bildevisning. Hvis reseating lampen fungerer ikke, erstatte den. Du kan ofte få en ny lampe eller pære gjennom en butikk som spesialiserer seg i TV, eller direkte fra produsenten.

Signal problemer

Hvis en HD-kanal du trekker i OTA har gått svart, endrer du kanalen på din projektor-TV. Hvis bare én kanal har problem, er problemet trolig på overføring stasjonen ikke med TV. Hvis problemet er det samme på alle HD stasjonene du trekker i trådløst, kan du prøve å flytte antennen til sjekk hvis noe blokkerer den motta signaler. Plasser antennen fra andre elektriske enheter og så den ikke peker mot store hindringer utendørs. Kontroller at antennens kabelen er ordentlig koblet til TVEN. Standarddefinisjon kanaler dro trådløst vil oppleve mye statisk hvis signalet er blokkert, men videoen vil sjelden slippe av helt.

Kabel-tilkoblinger

Kontroller at videokablene forbundet med eksterne enheter som er koblet til projeksjon TV er ordentlig koblet til de aktuelle inngangene på TVEN. Hvis det er en mulighet for noe er galt med en kabel, kan du prøve å bruke en annen kabel av samme type for å koble den eksterne enheten til TVEN. Bytt til en annen videoutgang og se om problemet er det samme.

Tilbakestille TVEN

TVEN kan lide en svikt strømbrudd, flyttes eller noen andre urovekkende hendelse. For å tilbakestille din projektor-TV, koble den fra stikkontakten i minst tre minutter. Plugg den rygg inne og aktivere TV for å se om problemet er løst.