Nnywellness.com

Hvordan bruke en iPhone uten et Fido Data pakke


Hvordan bruke en iPhone uten et Fido Data pakke

Fido Data er en Internett-leverandør tilbyr webhotell, DNS management, e-posttilgang og andre alternativer for brukere av en rekke elektroniske enheter i et internasjonalt nettverk. Fido er mer vanlig i Canada og Storbritannia enn i USA, hvor de fleste iPhone har en ATT & serviceplan, men det vises som et alternativ på noen iPhone og du kan pådra stiv tilgang hvis du tilfeldigvis bruke den. Hvis du ønsker å bruke iPhone uten en Fido data pakke, må du spesifikt ber om Fido data skal blokkeres.

Instruksjoner

• Les fine print av iPhone serviceplan. Du må ha det nye operativsystemet for IOS 4 eller opprinnelige Mac OS X, hvis du har en eldre telefon. Se å se om det ofters du en internasjonale data plan.

• Ring eller besøk i person butikken din iPhone og snakke med en representant. Be dem om å forklare alternativene hvis du trenger en internasjonal forbindelse. La dem vite at du vil bruke iPhone uten en Fido data pakke.

• Kontrollere iPhone regningen å sørge for at du ikke har blitt belastet for Fido surfing eller andre data. Det er lett å belastet bratt tilfeldigvis hvis Fido ikke er deaktivert på iPhone.

• Følg instruksjonene gitt i AT & T's iPhone reisetips deaktivere den dataroaming funksjonen på telefonen, i tilfelle at du reiser internasjonalt. Du ringe utenfor landet vil fortsatt medføre roaming-gebyrer, men minst vil du ikke se stiv gebyrer for tekstil eller få tilgang til bilder som en plan som Fido data ville lade i et slikt tilfelle.

• Kjøpe en av AT & TS internasjonale dataplaner hvis du skal være ute av landet for en lengre periode. Det vil spare deg roaming avgifter og fjerne noen sjanse at du tilfeldigvis vil medføre Fido data kostnader, spesielt i Canada.

Tips og advarsler

  • Den internasjonale Fido/Microcell data pakken kalt en Rogers trådløs plan. Det er ikke nok å anta at du ikke belastes for det bare fordi du ikke samtykker til det når du får din iPhone. Du må være proaktiv hvis du ønsker å bli sikker du bruker iPhone uten en Fido data pakke.
  • Gjøre aldri internasjonale samtaler eller internasjonale nedlastingsdata av noe slag, inkludert tekstmeldinger og bilder, uten å vite hva planlegger du bruker på din iPhone. Selv om du ikke vet du bruker Fido, kan du fortsatt bli belastet heftig avgifter for tilgang til nettverket.