Nnywellness.com

Hvordan hente telefon poster


Hvordan hente telefon poster

Mobiltelefon og faste telefon poster er ganske lett å få, så lenge du er kontoinnehaveren. Telefon poster kan avsløre mange viktige detaljer, for eksempel en spesifisert liste over innkommende og utgående telefonsamtaler, telefonnumre, samt dato og klokkeslett for samtalen. Telefon poster også avsløre mye om brukerens konto, for eksempel hvor ofte de bruker telefonen og hvis det er enkelte tall de kaller oftere eller visse tider av dagen de er mer aktive.

Instruksjoner

• Kontakt tjenesteleverandøren, for eksempel Verizon eller på & T og snakke med en representant. Du vil bli bedt om å fremlegge bevis at du er kontoinnehaveren som navn, personlige detaljer og telefonnummeret eller kontonummer.

• Be representanten om telefon poster. Du kan stille konkrete spørsmål om din telefon poster og representant kan hjelpe tilsvarende. For eksempel hvis du vil hente telefonen postene du hvis du skal endre planer, kan representant gi forslag.

• Gå til nettsiden til leverandøren, og logge på kontoen din. Du kan vise regningen ved å klikke på "Min konto". Du kan vise gjeldende eller forrige regninger og se på detaljer som telefonnumrene, mengde samtaler og tid og datoer knyttet til telefonsamtaler.