Nnywellness.com

Hvordan lage en iPhone bilde film med foto historie Platekledning


Hvis du elsker å dele album, men ikke har plass å slepe dem rundt, ikke fortvil. Du kan opprette egendefinerte fotoalbum å spille på iPod. PhotoStory Platinum gir en enkel gjennomgang grensesnitt for å opprette en tilpasset iPod album.

Instruksjoner

• Samle bildene og lagre dem i en kategori mapper PhotoStory steder i dokumenter-mappen. Du kan finne kategorien mapper i "Min fotoalbum."

• Legge til et nytt album. Velg kategorien der du vil lagre din album, eller opprette en ny kategori. Klikk på knappen "Legg til Album" og navn på albumet i popup-dialogboksen. Du vil se en fil nettleser til venstre og en rekke faner å gå gjennom programmet.

• Legg bilder i fotoalbumet. Du kan dra dem en en gang til i dreieboken, eller du kan legge dem alle samtidig. Når du plasserer klipp, kan du omorganisere rekkefølgen eller slette bilder. Legg bakgrunnsmusikk med knappen "Music_Setting".

• Gi albumet. Klikk på kategorien "Stil" og Velg egendefinert ressursene i ruten "Velg stil". Klikk på kategorien "Dekorasjon" å dekorere rammer med tekst, utklipp og musikk.

• Opprette åpning og lukking titler. Kategorien "Intro & End" tar deg til et vindu med forhåndsinnstilte bakgrunner. Velg din bakgrunn og skriv inn teksten i de angitte feltene.

• Lagre filmen for iPhone avspilling. Klikk kategorien "Publiser" og velg "Lag Video". Velg "iPhone Video" output format-menyen; ellers spilles filmen ikke av på iPhone-skjermen.