Nnywellness.com

Hvordan å stoppe kameraet vibrasjon


Hvordan å stoppe kameraet vibrasjon

Hvis du har prøvd å ta bilder av action sport eller bruker et kamera i lite lys, du har kanskje oppdaget at bildene kommer ofte ut uskarpt. Flere faktorer kan redusere skarpheten i et bilde med kameraet vibrasjon å være en av de primære gjerningsmannen. Kameraet vibrasjoner kan Heldigvis reduseres betydelig eller eliminert aldeles med noen teknikker og noen ekstra verktøy.

Instruksjoner

• Finn skrue montere, et lite hull med riller, på undersiden av kameraet. Fest quick-release mount fra stativ til bunnen av kameraet ved å stramme skruen i fjellet. Hvis du bruker en mindre stativ, kanskje tripod ikke har en egen mount. I dette tilfellet skru kameraet direkte i stativ selv.

• Fest quick-release mount stativ. Justere stativ før den plasseres på riktig høyde og vinkel nødvendig å fange bildet. Kontroller at alle skruer og knotter har vært re strammet etter du er ferdig med å justere beina og justerbar ledd.

• Hvis kameraet er utstyrt med en fjernkontroll, bruke det i stedet for på utløseren på kameraet for å ta bildet. Ellers satt en to sekunder timer å eliminere effektene av kameraet vibrasjoner fra å trykke på utløserknappen.

• Hvis du ikke har tilgang til et stativ, hvile kameraet på et flatt underlag å redusere kameraet vibrasjoner. Du kan også rekvisitt albuene på overflaten mens du holder kameraet i hendene, men denne metoden ikke er så effektiv. Hvis ingen ytre overflaten er tilgjengelig, kan du opprette et stativ av propping albuen på kneet.