Nnywellness.com

Feilsøke en Kodak EasyShare C330


Feilsøke en Kodak EasyShare C330

Kodak EasyShare C330 er en kompakt digital kameraet som skulle selges som en pakke med Kodak skriver Dock. Konseptet var at du plasserer kameraet på skriveren dock og skrive ut bilder direkte fra kameraet. Den EasyShare C330 er fem-megapixel kameraet med en 3 x optisk zoom. Akkurat som et annet digitalkamera, kan EasyShare C330 noen ganger slutter å fungere eller helt stengt og ikke fungerer. Hvis det skjer, det noen trinn du kan prøve hjemme å få kameraet fungerer før du sender den å bli reparert eller erstattet.

Instruksjoner

• Sjekk minnekortet. Hvis kameraet er strøm, men ikke å ta bilder, er det mulig minnekortet er kapasiteten. Hvis så, kan du slette noen bilder eller installerer et nytt minnekort for å løse problemet.

• Lade kameraet batteriet helt. Koble kameraet til laderen og la det belaste over natten. Batterier mister noen ganger evnen til å holde ladenivået. Hvis dette skjer, kan batteriet viser at det er fulladet, men når du prøver å bruke den, den drenerer svært raskt og holder ikke nok strøm til å kjøre kameraet.

• Gå til siden "Programvaren Kodak-, Driver- og Firmware Downloads" på webområdet Kodak og se etter noen oppgraderinger til kameraets intern operativsystem, eller om det finnes merknader lignende problemer for kameraet.