Nnywellness.com

Speil og linsen aktiviteter


Speil og linsen aktiviteter

Det er en rekke aktiviteter som involverer både speil og linser som vil lære studenter og voksne om hvordan disse visuelle tilbehør fungerer og det unike ting som kan gjøres med dem. Disse aktivitetene spenner fra håndverk prosjekter til fysikk prosjekter til fascinerende eksempler på hvordan fotografering fungerer og hvordan mennesker lærte å opprette kameraer. Ulike materialer og tilsyn er nødvendig for hver av disse aktivitetene, som tar studenter og lærere utenfor klasserommet.

Bygge din egen "Death Ray"

Populære science fiction og tegneserie våpenet kjent som "døden ray" brukt speil direkte en intens lysstråle og fordampe alt i sin vei. Mens det ikke egentlig være mulig uten ressurser og budsjett på landets Forsvarsdepartementet, kan en mindre versjon av en "death ray" bygges med speil å smelte eller kokk ulike elementer. Ta en gammel parabolantenne eller et solid objekt med samme parabolen figuren og fest stykker av speilet i det slik at de fyller hele i satellitt ansiktet. Plass speilet parabolen i full, intens sollys. Den lys, varme og energi fra solen vil reflektere av disse speil og lar deg stekt marshmallows, smelte fargestifter, eller selv pop popcorn, forutsatt at den er varm nok og lyst nok utenfor. Tilsyn er nødvendig for denne aktiviteten siden denne "døden ray" kan være en brannfare.

Forstørrelsesglass etsning

Objektiver kan brukes til direkte solstrålene å fokusere på et bestemt sted, oppvarming det stedet til punktet at det brister i flammer. Folk bruker denne teknikken til å starte branner når de er i en survival situasjon og har ingen annen måte å starte en brann. Det kan også brukes til etch ord eller design på Trestykkene som bruker bare en objektiv og varmen sø ut i et område med direkte sollys, gi elevene forskjellige linser bruke og egne frisk Trestykkene og tillate dem å lage sin egen design gjennom disse brent etsninger. Forskjellige linser vil skape forskjellige brenne mønstre basert på deres forskjellige tykkelser, slik at det å være en variasjon i dybden og mørket av de grafiske arbeidene. Tilsyn kreves under denne aktiviteten også, som det kan være en brannfare.

Camera Obscura

Selv om camera obscura aktiviteten ikke bruke speil eller en linse, lærer det alle som gjør det hvordan en linse og speil arbeid innen filmkameraer. Finne et rom med vinduer som har utsikt over et bestemt område. Skjær koble kantene av svarte industrielle søppelsekker og tape dem rundt bilder av rommet og rundt døren slik at ingen lys kan få i og rom er nesten bek svart. Da kutte en firkantet hull i midten av søppelsekker slik at lyset fra utenfor kan komme gjennom hullet. Dette vil dramatisk prosjektet bildet kan tidligere ses utenfor windows opp ned over den mørke rommet. Camera obscura aktiviteten vil vise hvordan et speil er nødvendig i et filmkamera å snu et bilde og hvordan en objektiv kan brukes foran et kamera øke selve bildet.