Nnywellness.com

Hvordan fungerer disponible kameraene?


Info

Disponibel kameraer er i hovedsak pakket filmkameraer kan bare bruke én filmrull. Når du kjøper et engangskamera, er ganske enkelt. Du tar et bilde, vind filmen og ta flere bilder. Når alle bildene har fullført, du tar kameraet til bildebehandling center og aldri se den igjen, bare bildene du tok.

Operasjon

Når du åpner opp et engangskamera, kan du faktisk se hvordan det fungerer og faktisk få noen ting fra det. En filmrull settes inn i høyre side av kameraet. Alle filmen er kø ut rundt en plastsylinder på høyre side av kameraet. Når du tar et bilde, er filmen kø tilbake inn i kameraet, skaper en omvendt forarbeide av faktisk filmkameraer og eliminere Tilbakespolingen alle sammen.

Behandling

Når disponibel filmkamera er brakt til en bildebehandling center, tar en foto-tech nøye fra hverandre kameraet for å behandle filmen. Først settes en flat skrutrekker inn i en merket kategori på siden av kameraet. En plast bit er klikket av og på innsiden av kameraet åpnes slik at filmen kan fjernes.

Batterier

Også er i kameraet et AA-batteri som kan fjernes. Hvis du velger, kan du fjerne filmen selv hjemme og holde AA batteri som en sikkerhetskopi. Ellers sendes alle kameraet komponenter og deler til en gjenvinningsstasjon Kodak eller Fujifilm.

Undervanns kamera

Undervanns disponibel kameraer bruker den samme prosessen bortsett fra de er pakket inn i en stram gummi foret casing som tar ekstra styrke å bryte åpne. Noen film beholdere mate alle med filmen og la ikke kategorien lite på slutten. I dette tilfellet, brukes en spesiell film verktøyet til å hente filmen i orden for den å bli behandlet.