Nnywellness.com

Crash Test rangeringer for biler


Crash Test rangeringer for biler

Crash test ratifisere er basert på ny bil vurdering programmets (NCAP) krasjer tester. Biler er en klassifisering som representerer deres sikkerhet og hvordan de holde opp i en krasj. National Highway Traffic Safety Administration (NHTSA) utfører tester undersøke mulighetene for skade foran og side krasjer og kjøretøyene risiko for velt. De vurderinger varierer fra én til fem stjerner, fem er den høyeste eller sikreste vurderingen.

Frontal Crash Test karakterer

Når frontal krasj rangeringer, er dummies satt i forsetene og sikret med baksetet belter. Bilen er da krasjet inn i en barriere på 35 miles per time (mph). Denne simulerte ulykken vil være lik en head-on krasj med samme hastighet. Kraft måles i form av påvirkning til hodet, bryst, føtter, ben og bekkenet og gitt ratinger basert på sjansen for en alvorlig skade på hodet eller brystet. Alvorlig betyr at skaden er livstruende eller trenger øyeblikkelig legehjelp. En vurdering med fem stjerner er den sikreste vurderingen som viser driveren eller passasjer ville ha 10 prosent eller mindre sjanse for alvorlige skader i en kollisjon. Fire stjerner angir en 11 prosent til 20 prosent sjanse. Tre stjerner betyr en 21 til 35 prosent sjanse, to stjerner angir 36-45 prosent og en stjerne, mest usikre rating, angir en 46 prosent eller større sjanse for alvorlige skader i en kollisjon.

Siden Crash Test karakterer

I siden crash test karakterer, er dummies plassert i førersetet og bakre førerens side sete og sikret med setebelter. Siden ulykken simulerer en krasj ligner på en du erfaring i et kryss. En 3,015-kilos barriere flytter mot bilen på 38,5 mph. Den slagkraft for dummies' hode, nakke, brystet og bekkenet måles og sjansene for alvorlig skade for fører og passasjer er vurdert basert på disse målene. Ifølge NHSTA, siden crash test karakterer også følger en star system som foran kollisjonstester, men beregnes litt annerledes. Fem stjerner viser en 5 prosent eller mindre sjanse for alvorlige skader i en innvirkning krasj. Fire stjerner angir 6 til 10 prosent. På tre stjerner du ser på en 11 til 20 prosent sjanse for alvorlige skader, to stjerner betyr en 21 til 25 prosent sjanse og en stjerne, angir mest usikre rating, din sjanse for skade på 26 prosent eller større.

Rollover Crash Test karakterer

Rollover rangeringer bruker et kjøretøy som er vektet likestilling som et kjøretøy som inneholder fem passasjerer og en full tank med gass som drives for å simulere en nødsituasjon kjørefelt endring. Dekk bevegelse er observert. Hvis to dekk stige minst to inches fra fortauet samtidig det har regnet som har tippet og tipping fører til klikkbare. Rollover kollisjonstester får også stjerneklassifiseringer. I stedet for måling sjanse for skade angir de sjansene av kjøretøyet rulle over. Fem stjerner viser bilen har en 10 prosent eller mindre risiko for rollover. Fire stjerner betyr risikoen for rollover 10 til 20 prosent. Tre stjerner risikoen er 20 til 30 prosent, to stjerner viser en rollover risiko for 30-40 prosent og de mest usikre vurderingen av en stjerne betyr risikoen for rollover er større enn 40 prosent.