Nnywellness.com

Auto Polering verktøy


Auto Polering verktøy

Høyhastighets polering er en metode for detaljering biler, men høyhastighets polering kan opprette virvel merker og brannskader hvis det ikke gjøres riktig. Verktøy som brukes for polering varierer. Forskjellige buffer maskiner er drevet av forskjellige drivstoff kilder, og det finnes også ulike polering pads å velge mellom.

Tilfeldig Orbital Buffer

Tilfeldig orbital bufferen har to ulike bevegelser. En bevegelse er en langsom og sirkulær bevegelse, mens andre bevegelse er en orbital bevegelse, ifølge bil detaljering. Orbital bevegelse reiser litt av fra det sentrale punktet. Tilfeldig orbital bufferen føre ikke til en opphoping av varme, så det er ingen risiko orbital bufferen vil skade lakken av bilen.

Roterende Buffer

Roterende bufferen reiser på en mye høyere hastighet og tendens til å forbli i en konsentrert spot, som kan føre til friksjon og varme som myker maling, ifølge bil detaljering. Dette kan være nyttig når fjerne feil funnet på maling. Denne prosessen kan skade bilens maling jobb hvis ikke brukes riktig.

Kompressor Buffer verktøy

Kompressor-drevet buffer verktøy er lettere og krever mindre vedlikehold, ifølge bil detaljering. Men trenger disse verktøyene en god komprimert luft kilde, som utilstrekkelig trykkluft bremser ned bufferen og reduserer den bufferens dreiemoment.

Elektrisk buffere

Strøm-drevet buffere krever en standard elektrisk kilde. Buffere kan noen ganger bli skadet og må repareres lettere enn andre polering verktøy. De er også tyngre enn trykkluft buffere.

Polering Pads

Polering pads kommer i en rekke forskjellige størrelser, avhengig bil detaljering. Vanligvis er mindre polering pads ønsket fordi større forårsake virvel merker og varme skade med ytterkantene.

Blande Pads

Blender polering pads har naturlige og syntetiske ullfibrene. Disse blender pads er nyttige når polering biler som har en ny maling jobb, som er mer utsatt for slipende polering.

Hvit ull polering Pad

Hvit ull polering pads er de mest aggressive polering pads og bør ikke brukes på nyere biler fordi de kan ripe maling. Mange av disse skum pads er belagt med en spesiell gel som minimerer linting, ifølge riktig Auto vare.

Ekte lammeull

Ekte lammeull er den beste form for polering pute tilgjengelig fordi dette pad inneholder naturlig smøremidler som vil holde pads myk og redusere sjansen pads vil ripe maling. Disse putene er spesielt bra for polering mørke maling, som mikro riper er mer sannsynlig å vises.

Skumet Polstrer

Skumet Polstrer slipemiddel mindre enn stålull og stole mer på varme for polering enn stålull. Pads bør ikke brukes med forbindelser eller skinne. Disse putene er bedre for å fjerne skader og riper på bilen. Noen auto polering skum pads er stand til å absorbere noen av polering materialet samtidig som det som er igjen på overflaten av puten, ifølge kyst verktøyet.