Nnywellness.com

Hvordan bygge en LED motorsykkel lys


LED-belysning gir lignende belysning evner til tradisjonelle lyspærer, men de så på en mye lavere makt trekke enn vanlige lyspærer, og de varer mye lenger. De fleste LED må aldri erstatning. Enheten er koblet til mislykkes vanligvis lenge før lysdioder seg gjøre.Du kan dra nytte av noen av fordelene at LED lyser tilbys ved å bygge din egen motorsykkel lys. Disse finnes vanligvis for flere hundre dollar, men de kan være bygget for pennies på dollar hvis du er hendig med elektriske enheter.

Instruksjoner

• Finne en lys innslag som vil fungere for programmet. Dette kan være en metall eller plast lys i sitt eget kabinett. Dette finnes for et par dollar på auto deler butikker eller fra en forhandler. Kontroller at lampen vil passe i den tiltenkte plasseringen, og at det gir et middel til å enkelt montere den på plass når lyset er bygd. Fjern eksisterende belysning maskinvare (for eksempel pære) for å forberede den for konvertering.

• Plukk ut din lysdioder. Antall og type avhenger hvor mye lys utgang du søker. En bank av 12v lysdioder vil arbeide for dette programmet, men du vil sannsynligvis få høy effekt som å begrense lodding du trenger å gjøre. Hvis du vil beregne hvor lyst vil ferdig lys være, flere hver LED'S lumen ut av antall totale lysdioder. For referanse er en enkelt bil frontlys på lav rundt 700 lumen.

• Ordne oppsettet av din lysdioder. Det er nyttig å legge dette ut på papir forhånd å avgjøre hva mønster for å bruke. En enkel ring rundt omkretsen av bolig er den enkleste å bygge. Hvis du trenger plass til ekstra lysdioder, er andre rad i forrige et godt sted å begynne. Mark hvor hver LED skal gå med en permanent penn. Kontroller at du lar nok plass rundt hver LED å fremdeles gir strukturell stabilitet til bolig.

• Finne en drill bit som er litt mindre enn bredden på LED (slik at det ikke kan skli gjennom hullet), men likevel stor nok for LED-leder skal gjennom. Bruke en elektrisk drill, lage hullene én om gangen. Etter det første hullet, test-fit en LED se Hvis størrelsen fungerer. Når du er ferdig med å bore hullene, lå alle din lysdioder på arbeidsområdet til å forberede seg for neste trinn.

• Sett hver LED hullene én etter én. Når fire er satt inn, kan du bruke en varm limpistolen lastet med en klar lim pinne lime lysdioder på plass. Bare spre litt lim rundt bunnen av hver LED der den festes til boliger. Klart limet kan fremdeles lyser gjennom, men det kan kjedelig eller forvrenge belysning, så prøv ikke å dekke toppen av LED med lim hvis mulig. Lime dem i grupper på fire vil bidra til å gjøre jobben enklere siden det er færre løse biter å holde styr på.

• Wire lysdioder til ledningen som kobler til 12v makt kilde. Siden hver LED krever 12v strøm, er kjøre dem i serien (hvor den positive og negative av en er koblet til negative lede neste) ikke et alternativ. Strømledningen må splittes til hver LED.Enklere ledninger, koble en liten ledning til bredden av personlige LED, og koble de mindre ledningene til store ledningen til strømkilden, som måte makt bare hopper til hver LED. Bruk en loddebolt eller pistol på hver tilkobling. For å sikre lang levetid, bruke varme krympe kontakter over hver loddetinn ledd.

• Knytte en motstand til den positive kraftlinjen for hver bank av LED. Bruke Ohms lov av R = V ÷ jeg (motstand er lik spenningen delt gjeldende) til å angi nødvendig motstand.

• Wire nettledningen til 12v elektrisk kilde (for eksempel batteri eller Dynamo utdata). Koble en bryter et sted langs kretsen som er innen rekkevidde så du vil kunne slå lyset av og på etter behov. Finn ønsket montering plasseringen for lys, og sikre det på plass. Skruer, radiator klemmer zip båndene er nyttig når du prøver å finne en måte å koble lyset til sykkelen.

Tips og advarsler

  • Søk på Internett for din deler, siden lokale butikker har vanligvis et begrenset utvalg. Kontroller at din bolig er værbestandig hvis enheten brukes i regnet. Du kan forsegle en bolig med caulk eller silikon hvis nødvendig.
  • Ikke glem Motstandsverdien. Dette er avgjørende for livet av din lysdioder.