Nnywellness.com

Hvordan sette opp en DVD-spiller med en gammel TV uten en RF-Modulator


Hvordan sette opp en DVD-spiller med en gammel TV uten en RF-Modulator

En DVD-spiller kobles til annet utstyr med en tre-plug komposittkabel å overføre video og stereolyd lydsignaler. Eldre TV-apparater med bare en RF (radio hyppigheten) jack hekte med en koaksialkabel på kilde-signalet. Du må ha en måte å konvertere komposittkabel fra DVD-spilleren til en koaksial tilkobling du arbeider med en eldre TV. En måte å konvertere kompositt signaler til koaksial er med bruk av en RF-modulator. Hvis du ikke har eller ikke ønsker å kjøpe en RF-modulator, bruke en gammel Videospiller som en omformer.

Instruksjoner

• Sette inn de røde, gule og hvite-koblingene i hver ende av komposittkabel fra kontaktene på baksiden av DVD-spilleren til input/post kontaktene på Videospilleren.

• Koble koaksialkabelen fra "RF OUT"-inngangen på Videospilleren til "RF IN"-kontakten på baksiden av TVEN gamle. Drei koblingen på hver kabelende klokken å holde den på komponentene.

• Plugg i strømledningene for DVD-spiller, Videospiller og TV, og slå på strømmen for alle komponenter.

• Still Videospilleren og TV både kanal 3 eller 4.

• Sette inn og spille av en plate som normalt på DVD-spilleren for visning på den gamle TV. Signalet går og konverterer gjennom Videospilleren.