Nnywellness.com

Hvordan konvertere RCA-plugger


RCA-plugger brukes på en rekke lyd- og kabler og er rimelige og robuste. I kobler forskjellige typer lyd- eller utstyr, kan det være nødvendig å konvertere RCA-plugger på en kabel til en annen type tilkobling som passer behovene til utstyret du arbeider med. Dette kan vanligvis gjøres ganske raskt og enkelt hvis du har riktig type kabel eller adapter for RCA kabler.

Instruksjoner

• Identifiser typen jack du vil koble til RCA-plugger til. RCA-plugger brukes på kabler som bærer analog lyd- og videosignaler. Stereo mini kontakter og 1/4-tommers stereo kontakter er de vanligste typene av kontaktene du vil koble til RCA-plugger til.

Kjøpe en kabel eller adapter som konverterer RCA pluggene på kabelen til den riktige typen plug. Husk at en RCA-kabelen har to plugger mens en stereo minijack (som hodetelefonutgangen på en iPod, for eksempel) krever bare en plugg. Så vil kabelen eller kortet du vil bruke ha to innganger RCA-plugger og en plugg for å koble til din stykke utstyr. Se bildet et eksempel på en vanlig adapterkabel.

• Koble din RCA-plugger til kortet og koble til utstyret til å gjøre konverteringen.