Nnywellness.com

Hvor å erstatte Fuel filteret i en 1991 Chevey Blazer S10


Hvor å erstatte Fuel filteret i en 1991 Chevey Blazer S10

Bensin som du pumpe ut din 1991 Chevy S-10 Blazer inneholder sedimenter og andre forurensninger som må fjernes før drivstoffet er innført i throttle body bensininnsprøytning systemet. Uten drivstoffilter i lastebil å fjerne disse forurensninger, vil drivstoff system bli tett med sedimenter og forurensninger svært raskt. Erstatte dette filteret, et vanlig hjem prosjekt som gjennomsnittlig hjemme mekaniker kan fullføre, vil spare penger på auto reparasjonskostnader.

Instruksjoner

• Plasser hjulet parkeringsklosser bak passasjer side hjulene, og løft førersiden av Blazer med et gulv jack. Stedet jack står under ramme, og lavere bilen på kontakten står. Støtter lastebilen med jack står på denne måten hindrer skader som oppstår hvis gulvet jack mislykkes.

• Ta av drivstoff lokket, og slå tenningsnøkkelen til av-stilling. Dette avlaster noen av skjer på systemet, og hindrer drivstoffpumpe starter når filteret fjernes.

• Finn dieselfilter på driveren siden ramme jernbane, like bak døren. Filteret er en sylindrisk deler, seks inches lang, som er i brenselet linjen på innsiden av ramme jernbane.

• Plass en avløp panne under til å fange noe drivstoff som søl. Løsne beslag på filteret ved hjelp av en 21mm fastnøkkel til å holde filteret mens du slår fakkel-type mutteren på linjen med en 16mm skiftenøkkel. Fjerne begge sider av brennstoffledningen fra filteret og renne den i avløpet kjelen.

• Sjekk gummi o-ringer ligger på drivstoff endepunktene for tårer og kutt. Erstatt alle O-ring seal som viser skader. Disse seglene er tilgjengelig hos din lokale auto deler butikken.

• Sett inn drivstoff linjene i endene av det nye filteret, og tråden fakkel-nøtter i filteret for hånd. Vær forsiktig med å kryss-tråd dem og føre behovet for erstatning drivstoff linjene. Stram begge linjene med 21mm og 16mm skiftenøkler.

• Heve bilen utenfor jack står med gulvet jack, og fjern står under bilen. Lavere Blazer til bakken. Installere av drivstoff lokket.

• Slå tenningsnøkkelen til "Kjør" posisjon, og deretter tilbake til av-stilling - tre ganger Prime det nye filteret. Hver gang nøkkelen er slått til "Kjør" posisjon, den integrerte datamaskinen tennes drivstoffpumpe og åpner sprøytebrukere for å legge til drivstoff for å starte. Start motoren og sjekke drivstoff.

Tips og advarsler

  • Bruk vernebriller og arbeid hansker for å unngå øye skadene og hudpleie irratation forårsaket av drivstoff kontakt.