Nnywellness.com

Hvordan å gjøre om eller gjenopprette filer med WinSCP


Vinner er en ledig sikre skall program som tillater brukere å bla gjennom filer lagret på en jailbroken iOS mobilenhet. Av benytter vinner, er det mulig å overføre sikkerhetskopiere filer fra en datamaskin til en iOS-enhet. Du kan gjøre det ved å følge en bestemt prosedyre på datamaskinen.

Instruksjoner

• Koble iOS enheten til datamaskinen med en lokal Wi-Fi-tilkobling. Klikk "Innstillinger" fra startskjermen og velg "Wi-Fi. Velg det lokale nettverket i listen over tilgjengelige nettverk. Når enheten er koblet til nettverket, har det tilordnet IP adresse kommer opp på skjermen. Kopier den på et stykke papir.

• Åpne WinSCP på datamaskinen. Velg "New" i den høyre ruten. Skriv inn iOS enhetens IP-adresse i "Host Name"-feltet. Angi enheten brukernavn og passord. Brukernavn og passord er, henholdsvis "root" og "Alpeplante". Klikk på "Logg inn"-knappen.

• Velg Start-menyen og klikk "Datamaskin" for å åpne Windows Utforsker. Finn mappen som inneholder filene du vil gjenopprette.

• Dra en fil du vil laste opp til iOS enheten fra Windows Utforsker-vinduet til vinduet WinSCP. Klikk på "Transfer"-knappen i vinner å laste opp filer til enheten.