Nnywellness.com

Hvordan lage et HDR-bilde med et Nikon D1X


Hvordan lage et HDR-bilde med et Nikon D1X

HDR eller "high dynamic range," fotografiske bilder kombinere tre eller flere forskjellige eksponeringer av en komposisjon å forbedre detaljer. HDR bilder tendens til å se surrealistisk. D1X avansert digital SLR fra Nikon kan skyte i RAW-format, øke omfanget av fargen detaljer, og har manuelle kontroller som gjør det en ideelle kameraet for å lage HDR-bilder.

Instruksjoner

HDR i Photomatix

• Velg en livløse gjenstand for fotografiet. Plasser din D1X på et stativ og og ta tre eksponeringer av faget. Én eksponering bør ha null kompensasjon mens de andre og tredje eksponeringene er undereksponert og overeksponert. Juster det avsøring erstatningen ved å slå på viktigste dreiejusteringen inntil nummerverdien merke lander på ønsket del av Lysmåleren. HDR skudd ser best hvis eksponeringene er skutt i RAW-format. Velg dette formatet i menyen.

• Importer de tre eksponeringene til datamaskinen og åpne Photomatix.

• Velg Generer"HDR-bilde." Klikk "Juster kildebildene" Hvis du mistenker at noen av bildene D1X ikke er innrammet perfekt. I dette tilfellet vil Photomatix rette feilen. Klikk "OK" Photomatix å lage et første utkast HDR-bilde. Bildet kan se unflattering først, men skyveknappen til "Tone Mapping" å forbedre bildet. Velg "Details Enhancer" å gjøre enda flere tilpasninger på HDR bilde og justere preferanse. Velg "Prosess" når ferdig og lagre bildet som en. TIFF eller. JPEG-fil.

HDR i Photoshop

• Følg instruksjonene fra trinn en av forrige avsnitt for å lage din eksponeringer. Åpne bilder i Photoshop. Klikk "Fil", "Automatisering" og "Flett til HDR" når bildene har åpnet.

• Velg tre filene du vil flette i presentert popup-vinduet. Merk av for "Justere kilder" og velg "OK".

• Undersøke forhåndsvisningsbildet som presenteres for deg. Juster skyvekontrollen ligger under histogrammet å manipulere nye HDR-bildet til din smak.

• Lagre bildet som en. PBM filen samt en. JPG-fil. Åpne den. PBM fil foreta justeringer senere i HDR-bildet.

HDR i Lightroom

• Last ned Enfuse Plugin til datamaskinen. Husk hvilken mappe plug-in lastes ned til. Åpne Lightroom og klikk "Fil" og den "Lightroom plugin Manager." Klikk "Legg til" og Finn den nedlastede presentert skjermen. Angi serienummeret til plugin i det tilsvarende feltet og klikk "Gjort." Hvis du bruker plugin strengt som en prøveversjon, må du ikke angi serienummeret. Starte Lightroom.

• Velg alle tre iexposures i Lightroom katalogen. Klikk "Fil", "Plug-in Extras", og "Blanding ekstra med Enfuse."

• Angi et nytt filnavn i skjermbildet presentert. Merk av for "Importer bilde i Lightroom". Klikk kategorien "Auto Align" sørge for at alternativet "Automatisk justere bilder før Blending" er valgt.

• Velg kategorien "Configuration" og velg kategorien "Generere Preview" Klikk "OK" og vente på HDR-bildet i modulen Lightroom.

Tips og advarsler

  • Kontroller at kameraet er helt stille mellom hver eksponering.