Nnywellness.com

Hvor å erstatte Fuel filtrere en 1999 Pontiac Grand Prix


Hvor å erstatte Fuel filtrere en 1999 Pontiac Grand Prix

Drivstoffilteret på en 1999 Pontiac Grand Prix er en innebygd filter som er knyttet til gassledningen. Som drivstoff renner fra gasstanken til motoren, overtrykker drivstoffilteret i skitt og rusk i drivstoff. Over tid, kan filteret bli tett med skitt og defekt. Når dette skjer, kreves et nytt filter. Pontiac anbefaler du endre drivstoff hver 20.000 miles eller etter behov.

Instruksjoner

• Park Pontiac Grand Prix på nivå bakken i et godt ventilert område. Delta på parkeringsbremsen eller dekk stopper gjelder hjulene på bilen. Åpne panseret. Koble negative batterikabelen. Skru lokket gass og la den forbli skrudde å avlaste gasstrykket i fyre opp systemet.

• Gjennomgå under Grand Prix fra baksiden av kjøretøyet. Finn den drivstofftanken under bagasjerommet området. Finn dieselfilter mot baksiden av drivstofftanken. Drivstoffilteret skal knyttes til en svart slange, som er brenselet linjen og er noen inches fra drivstofftanken. Brenselet linjen skal kjøres fra drivstofftanken mot fronten av bilen til motoren.

• Inspisere dieselfilter, som er formet som en sylinder og delvis omsluttet med en metall braketten. Løsne metall monteringsbraketten med et flathead skrutrekker. Lirke åpne monteringsbraketten og utsette drivstoffilteret i helt.

• Løsne brennstoffledningen fra dieselfilter med bruken av en skiftenøkkel. Avhengig av hvor stramt drivstoffilteret i drivstofftanken er koblet til brennstoffledningen, må du bruke to justerbare skiftenøkler - en å stabilisere drivstoffilteret i og den andre slå brennstoffledningen mot klokken. Når brenselet linjen har vært løsnet, viser det en rekke hurtiglås beslag som sikker dieselfilter til gassledningen. Bruk hendene for å presse hurtiglås beslag sammen til innredning og kobler fra gassledningen fra drivstoffilteret i helt. Gjenta denne fremgangsmåten med motsatt side av filteret. Kast det brukte dieselfilter når den er koblet.

• Juster det nye filteret med quick-release beslag. Skyv filteret og beslag sammen. Fortsette å gjelde presset til du hører et hørbart klikk. Stram brennstoffledningen drivstoff filteret med bruken av en skiftenøkkel. Sikre brenselet linjen er knyttet til drivstoffilteret i tett.

• Sikre dieselfilter til monteringsbraketten med et flathead skrutrekker. Monteringsbraketten skal samles rundt drivstoffilteret i drivstofftanken. Kontroller at dieselfilter er tett sikret ved monteringsbraketten. Gjennomgå fra under bilen. Koble til negative batterikabelen til batteri enhet. Skru lokket gass tilbake på plass over drivstofftanken.

Tips og advarsler

  • En 1999 Pontiac Grand Prix anbefaler AutoZone bruker en Az dieselfilter med delenummer FF4508.
  • For din sikkerhet, bruk beskyttende øye slitasje og hansker når du utfører vedlikehold på bilen din.
  • Hold åpen flamme unna mens skifte av drivstoffilter på bilen din.