Nnywellness.com

Hva skjer når en hastighetssensor går dårlig?


Hva skjer når en hastighetssensor går dårlig?

Det er visse symptomer som indikerer en sviktende VSS sensor. Disse problemene vil forårsake store problemer med kjørbarhet av bilen, bilen hastighetssensoren er brukt av mange av bilens elektroniske og Overføringssystemer for å fungere riktig.

Bilen bruker av VSS

Bilens hastighetssensor brukes av mange kjøretøy components. ABS anti-Lock bremser bruk VSS, samt speedometeret. VSS brukes cruise kontrollsystemer og automatiske girkasser.

Symptomene på feilen

Du kan finne feil på din VSS ved belysningen opp bestemte sjekken motor lys koder på din instrumentpanelet. Men hvis du ikke har bestemte sjekken motor koden lys, noen atferd som vil informere deg om en sviktende VSS er en dårlig skiftende automatgir, "ødelagt" speedometer, uberegnelig anti-Lock bremser og eller et "ødelagt" cruise control system.

Betraktninger

Hvis du mistenker at din VSS mislyktes eller mislykkes, vil du ta bilen til din mekaniker så snart du kan. Prøv ikke å kjøre bilen før den er kontrollert av en klarert og kvalifiserte bilreparatøren. Spesielt unngå kjørte bilen i høy hastighet før du har hatt det kontrolleres og repareres, hvis nødvendig.