Nnywellness.com

Hvordan installere drivstoff injektorer på ' 94-'95 Mustangs


Mustang er en rekke biler produsert av Ford Motor Company siden 1964. 1994 modellene var den første fjerde generasjon Mustangs og representerte en stor redesign fra forrige generasjon. Standarden for 1994 og 1995 Mustangs var en 6-sylindret 3,8-liters motor med elektronisk bensininnsprøytning. Drivstoff injektoren i disse kjøretøyene ligger på toppen av motoren og er en del av samlingen drivstoff tilførsel manifold.

Instruksjoner

• Åpne Tanklokket for å avlaste trykket i drivstofftanken. Koble drivstoff manometer T80L-9974-B til trykkreduksjonsventil på drivstoff tilførsel manifold. Plass den åpne enden av slangen for trykkmåleren drivstoff i en beholder godkjent for bensin. Åpne trykkmåleren for å avlaste trykket i drivstoffsystemet og koble trykkmåleren fra avlastningsventilen.

• Slipp beholde klippene for drivstoff linjene på drivstoff tilførsel manifolden og fjerne vakuum linjen på trykkregulatoren drivstoff. Løsne drivstoff linjene fra drivstoffet forsyning manifold og koble beholde bolter på drivstoff tilførsel manifold med en socket skiftenøkkel.

• Rock drivstoff jernbane forsamlingen og tilbake forsiktig for å ta det fra drivstoff sprøytebrukere. Bruke samme teknikk for å koble drivstoff injektorer fra inntaket manifold. Erstatte en skadet o-ringer for drivstoff sprøytebrukere.

• Påfør et tynt lag motorolje til O-ringene og installere dem på drivstoff sprøytebrukere. Koble drivstoff injektorer drivstoff ut av forsiktig skyve og kronglete drivstoff sprøytebrukere. Installere samlingen drivstoff jernbane på drivstoff tilførsel manifolden og sikre på O-ringene er satt inn riktig.

• Boltene montering for drivstoff tilførsel manifold med en momentnøkkel. Disse festeboltene krever dreiemoment 15 til 22 fotpund for 3,8-liters og 5,0 liters motorer og 71 106 tommers-pounds for 4.6-liters motorer. Koble drivstoff linjene til drivstoff tilførsel manifolden og koble vakuum linjen til trykkregulatoren drivstoff. Fest de beholde klippene for drivstoff linjene på drivstoff tilførsel manifold.

• Slå av tenningsbryteren i noen sekunder å presse drivstoffsystemet og start motoren. Kontrollere og rette noen drivstoff lekkasjer.