Nnywellness.com

Hvordan du skal blø ABS bremsen på en Suzuki Grand Vitara


Hvordan du skal blø ABS bremsen på en Suzuki Grand Vitara

Når en brems jobb utføres, oljehydrauliske deler kan erstattes og bremseslanger kan åpnes. En av disse handlingene kan forårsake luft å angi bremseslanger. Blødning bremser bør være det siste trinnet i en brems jobb på en Suzuki Grand Vitara. Blødning fjerner luft fra bremseslanger og en to-person jobb. Blødning også fjerner og erstatter gamle pausen væsken som kan ha blitt forurense av fuktighet. Luft og fuktighet forurensing kan forårsake bremser å føle svampete eller for myk.

Instruksjoner

• Kontroller at denne bryteren er slått til "Off" posisjon.

• Hell bremsevæske i master sylinder reservoaret. Master sylinder er et hvitt, kvadrerte reservoar med en svart lue, ligger i området av motoren på førersiden, i nærheten av frontruten. Påse at master sylinder reservoaret minst halvfull under blødning prosessen.

• Fjerne bleeder plug hetten (se ressurser), og umiddelbart fest den ene enden av vinyl rør for bleeder pluggen. Plass den andre enden av vinyl slange i bøtte.

• Spør en venn til å sitte i bilen for å trykke ned brems. Trykke ned bremsen flere ganger på rad.

• Løsne bleeder pluggen en tredel til en halv sving med en skiftenøkkel mens bremsen er deprimert. Dette vil forårsake bremsevæske å sprute ut inn i røret, og deretter inn i bøtte. Hver gang du slår bleeder pluggen, spør din venn å trykke ned brems. Kontroller at brems væske reservoaret restene minst halvfull under denne prosessen å unngå luft å komme tilbake i bremsen linjen.

• Lytt etter luftbobler under prosessen. Når du hører ikke lenger bobler, spør din venn å trykke ned og holder bremsen. Stram den bleeder pluggen med en skiftenøkkel.

• Re-fest bleeder plug cap. Bruke væsketrykk til linje røret, ved deprimerende gasspedalen, mens du ser etter lekkasje.

• Fyll brems væske tanken med bremsevæske til et angitt nivå. Sjekk bremsene for fasthet. Brems trykket bør ikke være for myk.

Tips og advarsler

  • Bleed luften av bremsesystemet når væske hydraulisk kretsen er frakoblet. Det er to separate linjer i hydrauliske linjene på bremsesystemet. En er for forhjulet bremsene og den andre er for bakhjulet bremsene. Både venstre og Høyre forhjul bremser bør være blødde sammen med venstre bakhjul bremsen.