Nnywellness.com

Hvordan kjøpe Sirius Radio tilbehør


Det er mange tilbehør å få det meste ut av din Sirius satellittradio. Mest tilbehør er tilgjengelig der Sirius radiomottakere er solgt, men de kan også kjøpes direkte fra Sirius' website. Det er et par ting å huske på når du ser for å kjøpe Sirius radio tilbehør.

Instruksjoner

Kjøpe Sirius Radio tilbehør

• Se på ulike typer antenner hvis du får mindre-enn-ideelle resepsjonen. Noen tredjeparts antenner kan hjelpe deg tar mindre plass med din radio, enten det er en bilen eller modell. Du kan se på utendørs antenner hvis du ikke har en sørvendte nær Sirius mottakeren.

• Undersøke ulike bilen-monterings tilbehør. Du kanskje ikke ønsker å montere din bil mottaker på dashbordet, og Heldigvis finnes tilbehør å holde det på aircondition vents eller selv koble den til frontruten. Husk at du skal kunne koble mottakeren enkelt slik at du kan låse den i bagasjerommet eller hanskerommet når du parkere.

• Prøv et trådløst system for Sirius hjem radioen hvis du vil ha antennen i ett rom og spiller i en annen. Disse trådløse systemer også kutte ned på wire rotet i hjemmet. En sender kan sende signalet til flere Sirius radio i ditt hjem.

• Kjøpe en boom boksen for din bærbare Sirius radio. Disse tilbehør ligne et par høyttalere med et spor i midten for å holde din bærbare radioen. Bruker en av disse oppsett kan gjøre den bærbare spilleren til et hjemmelydsystem.

• Vurdere å få en kassettadapter til bærbar Sirius enheten bilstereoen. Disse tilbehør kan være en billig måte å nyte Sirius programmering i bilen uten å måtte kjøpe og installere en full system. Husk at du må være i et WiFi område for å lytte til Sirius med en bærbar enhet.

Tips og advarsler

  • Du kan kjøpe et forhåndsbetalt installasjon kort som kan innløses i en Sirius radio oppsett. Disse kortene kan gjøre en fin tillegg til en Sirius radio gavepakke.
  • De fleste Sirius forhandlere selger også ting som erstatning kabler, batterier og fjernkontroller, så du ikke trenger å bekymre deg hvis noe noen gang går tapt.
  • Et forhåndsbetalt abonnementskort kan være en fin gave til venner og familiemedlemmer som liker satellittradio. Kan kjøpes i månedlig eller årlig kirkesamfunn.