Nnywellness.com

Hvordan legge til en signatur i en tekstmelding


Hvordan legge til en signatur i en tekstmelding

Jeg var ute gjennom ehows databasen og var på utkikk etter en artikkel som viser hvordan du legger til en signatur tekst. Jeg kunne ikke finne en så dermed her er min artikkel om hvordan å legge til en signatur i en tekstmelding.

Instruksjoner

• Slå på * Kontroller at cellen er på dette er en no brainer men det må være på for å sende og motta tekst, så slå på at mobiltelefon.

• Menyen * på mobilen jeg gå til-menyen for å se mine tekstmeldinger hva noensinne alternativ gå til der du mottar eller en tekstmelding. Også etter at jeg har gått til menyen se jeg messaging traff alternativet neste.

• Innstillingene * dette er neste alternativ som du vil legge til en signatur til alle utgående tekstmeldinger. Neste gå til alle meldinger her vil du se flere alternativer, bør det være en signatur alternativet Dette er hvor du vil være for å legge til signaturen i hver tekst.

• Aktivere * de fleste telefoner vil ikke har mulighet å legge til signaturen dette er noe du må gjøre på egen hånd. For min telefon innrømmer den bare 15 tegn enn du kan legge til hva sier du ønsker. Min sier leve og lære & luv. Jeg prøve og leve med dette så jeg tenkte det ville være en stor signatur til mine tekstmeldinger.