Nnywellness.com

Slik tester en lading System på en bil


Hvis bilen ikke produserer nok elektrisk strøm, kan du sjekke batteriet ved hjelp av en meter-leser eller volt-meter. Du kan også sjekke dynamoen hvis det distribuerer nok strøm til bilen. Dynamoen er sentralnervesystemet bilen; Det er ansvarlig i relésending elektriske signaler til ulike bestemte elektroniske funksjoner som stereo, aircondition, frontlyktene, ovn og frontruten svaber. Batteriet, men er i blodet som gir strøm.

Instruksjoner

• Sette på isolert elektrisk hansker og åpne panseret på bilen. Sjekk alle ledninger for å sikre at alt er koblet. Åpne batteri lokket og sjekk tilkoblingen batteriene. Hvis det er korrosjon i tilkoblingen, skrap det rent med en skrutrekker eller ikke-ledende materiale.

• Få inne i bilen, og slå på motoren. Slå på frontlykter, air condition, vindusviskerne, stereo og alt du kan tenke på som drives elektronisk.

• Få ut av bilen og fest den elektroniske bil testeren på batteriet. Koble røde ledningen av tester til positiv terminalen batteriet og svarte ledningen til den negative terminalen. Kontroller at spenningen lesing er rundt 12V eller høyere. En 12V lesing er for en bil på inaktiv betyr at din bil alternator og elektrisk lading systemet i en akseptabel tilstand.

• Inspisere dynamoen finnes brannskader. Hvis isolatorer brennes, er deretter sannsynligvis Dynamo wirings skadet. Avhengig av omfanget av skaden, kan du måtte erstatte eller tilbake den i en auto-butikk.