Nnywellness.com

Årsaker til en overføring lekkasje


Overføring lekkasjer er bane av alle bileiere. Overføring lekkasjer kan alvorlig skade bilens overføring hvis igjen uadressert. Det følgende er en kort beskrivelse av de vanligste årsakene til en lekk overføring.

Slitt overføring Pan sel

En overføring panne er ansvarlig for lagring girolje. Den har en rektangulær sel som skiller bunn og topp deler av en overføring panne. Hvis dette forsegle sprekker eller tynnslitt, vil girolje lekke ut av en overføring panne og føre en overføring lekkasje.

Slitt bak viktigste segl

Bilens bakre viktigste segl er en svært viktig motor/girkasse sel som markerer krysset der bilens girkasse og motor koble sammen. En bakre viktigste segl som blir slitt, slitt eller sprakk tillater girolje å lekke ut, forårsaker en veldig plagsom og vanskelig å reparer overføring lekkasje.

Sprakk væske overføringslinjen

Girolje reiser gjennom en overføring via en lang, tynn flytende overføringslinjen. Denne overføringslinjen består vanligvis av stål og/eller aluminium. Meget solid og strukturelt lyd, en flytende overføringslinjen kan bli skadet fra veien rusk, virkninger eller overdreven varme og utvikle pauser eller sprekker som forårsaker en overføring lekkasje.

Lekk dreiemoment konverter

Selv om en mye mindre vanlig form for overføring lekkasje, kan en lekk dreiemoment konverter medføre en betydelig mengde tapt girolje. Såkalt er en hydraulisk pumpe som pressurizes og driver girolje gjennom en hel overføring. Lekkasjer eller sprekker i hoveddelen av såkalt kan forårsake en alvorlig overføring lekkasje.

Løs overføring Pan bolter

Kanskje er den vanligste typen overføring lekkasje forårsaket av en løs overføring panne. En overføring panne holdes på plass av en rekke bolter som har strammes tilstrekkelig for å unngå overføring væske lekker. Løs eller skadet overføring pan bolter kan resultere i en løst sittende overføring panne som resulterer i en overføring lekkasje.