Nnywellness.com

1989 corvette vannpumpe fjerning


1989 Chevy Corvette er en 8-sylindret motor som genererer mye varme, som er en naturlig følge av driften av motoren. Problemet kommer med behovet for å begrense varmen som genereres av en motor slik at det er ingen varme-relaterte skade. Angi kjølesystemet. Vannpumpen er en del av kjølesystemet og bidrar til å regulere varme vannet er pumpet og komprimert gjennom motoren. Uten vannpumpen vil vannet koke til damp og ikke kunne spre heten. Fjerne og erstatte pumpen er nødvendig.

Instruksjoner

• Fjerne negative batterikabelen fra negative batteriet terminal og kontroller at kabelen ikke kommer i kontakt med metall eller rammen av Corvette. Dette hindrer utilsiktet shorts til elektriske systemet og skade deg selv.

• Drain kjølevæsken fra radiator. Plasser en bøtte under bunnpluggen på radiator og unbolt bunnpluggen med wrench. Vær forsiktig når drenering, som frostvæske lukter en godbit å husoldning pets og kan være dødelig hvis ingested. Frostvæske kan være glatt på betongflater også. Tørke opp søl umiddelbart.

• Fjerne øvre og nedre radiator slanger og varmeren slanger fra radiator. Noen radiatorer bruke metal band som strammes med en skrue til å holde disse høyt trykk slanger. Bruk en skrutrekker til å fjerne disse bandene og sett dem til side med slangene.

• Frigjøre spenninger på serpentin beltet med ratchet, og slå strammer mot klokken. Fjerne beltet fra trinser og hjul på interiør og sett det til side. Bruk ratchet for å fjerne fan likkledet, viften, A/C kompressoren og kjøre clutch. Dette vil tillate deg å få tilgang til vannpumpe. Ta ut boltene disse delene i en krysser mønster fra midten av samlingen utover. Når du fjerner hver del, kontroller o-ringer og pakninger for skade eller slitasje og vær forsiktig slik at disse små biter ikke faller i indre av motoren. Fjerne A/C kompressoren betyr fjerne monteringsbraketten fra motorblokken. Bruk ratchet til unbolt braketten og høy og lavt trykk linjer kan fjernes ved å dra dem fra enheten.

• Bruk en hanske for å fjerne restene av en skadet pakninger. Sett inn en klut og tørk fra innsiden ut å fullføre prosessen med å flytte disse deler ut av veien.

• Fjern de elektriske kontaktene fra vannpumpen. De forbindes av kategoriene ligner hvilken telefon jack. Trykk kategoriene og trekk den elektriske forbindelser av. Være forsiktig gjør dette fordi disse kategoriene er laget av plast, og 20-årige plast kan bli sprø. Merk hver av disse kontaktene med tall som alle bør gå til samme sted på nye vannpumpe. Bruk tilsløre bånd og en markør.

• Fjerne varmeapparatet-slange brystvorten fra vannpumpen før du unbolt pumpen fra motoren. Dette blir brikken som kan fortsatt være i vannpumpe når du fjerner Varmeapparat slangen. Det kan hende du forsiktig trekke dette eller skru brystvorten for hånd for å unngå å skade den. Bruk Teflon tape til trådene av brystvorten når du installerer nye vannpumpe.

• Unbolt gamle vannpumpen og fjerne fra motoren. Plassere nye pumpen på bunnen og bruke silikon tetningsmiddel til vannpumpe festeboltene når du installerer nye pumpen. Erstatt varmeapparatet-slange brystvorte og elektriske kontakter. Skifte fjernet deler i samme rekkefølge du fjernet dem med unntak av gamle serpentin beltet. Det anbefales å erstatte serpentin beltet når vannpumpen må erstatte. Dette skyldes at beltet går vannpumpe, og hvis du har erstattet pumpen og belte pausene, kan du ende opp å erstatte den igjen. Sett bunnpluggen og fylle radiatoren med nye frostvæske og vann i henhold til produsentens spesifikasjoner.

Tips og advarsler

  • Rydd frostvæske søl umiddelbart å unngå forsinket eller utilsiktet dyr forgiftning.