Nnywellness.com

Hvordan du en bil ulykke krav


Hvordan du en bil ulykke krav

En bilulykke kan være ubehagelig og skremmende hendelse. Forhåpentligvis det var ingen personskader og alt du trenger å håndtere filing bil forsikring krav. Innlevering en bil ulykke krav og motta kompensasjonen kan være en langsom prosess, men til slutt du får tilbakebetalt for reparasjoner til din bil.

Instruksjoner

• Få forsikringsinformasjon for alle andre drivere umiddelbart. Dette er spesielt viktig hvis ulykken var den annen parten, som det vil holde deg fra å betale en egenandel. Du vil også unngå høyere forsikring kostnader i fremtiden hvis firmaet betaler til kravet, snarere enn din egen.

• Ta bilder av skade. Forsikring representant vil trolig ta bilder også, men de kan ikke være det umiddelbart etter ulykken. Det er alltid godt å ha et sett med bilder som viser plasseringen av biler, i tillegg til omgivelsene, like etter ulykken. Dette hjelper deg med å fortelle din historie om hvordan ulykken skjedde.

• Ring et krav representant så snart som mulig. Selv på scenen hvis begge parter er villig til å vente. Representanten vil fylle ut skjemaet krav, ta bilder, får begge sider av historien og muligens intervju noen vitner fortsatt rundt.

• Vente på erstatning sjekken å ankomme. Dette kan ta flere uker å månedene, så kan du få reparasjoner gjort kjøretøyet før hånd hvis du har midler. Sannsynligvis vil du få en sjekk for laveste estimerte reparasjon kostnadene til forsikringsselskapet eller gjeldende blå Bokf.verdi, hvis bilen var summert.