Nnywellness.com

Hvordan overføre videokameraet


Hvordan overføre videokameraet

Når du er ferdig med å spille inn lyd og video på et videokamera bånd, kan du overføre data til en datamaskin. Det er mange forskjellige bånd som brukes, men alle laste opp på samme måte for en maskin (selv om kabelen brukes for overføringen kan variere litt). Når filene er lagret på datamaskinen kan du redigere video eller brenne data på en CD eller DVD.

Instruksjoner

• Sjekk din computer system for en FireWire-port. FireWire gir en raskere filoverføring enn USB, men er ikke tilgjengelig på alle datamaskiner. FireWire er lik i størrelse til USB, men en ende av forbindelsen port er buet og en "Y" bildet skrives ut ved siden av havnen.

• Koble FireWire-kabel til FireWire-porten på det digitale kameraet, og sett inn den motsatte enden i FireWire-porten på datamaskinen. Hvis du ikke har en FireWire-port, kobler du en USB-kabel til kameraet og datamaskinen.

• Åpne Windows Movie Maker (funnet på "Start"-menyen i Windows), deretter strømmen på videokameraet.

• Velg "Capture", deretter velge tilkoblet videokamera. Klikk på "Record" og datamaskinen begynner å laste opp video innhold fra videokamera båndet. Klikk "Record" igjen når som helst stoppe overføringsprosessen.