Nnywellness.com

Hva er forskjellen mellom lav Kelley blå boken & høy Kelley blå boken?


Hva er forskjellen mellom lav Kelley blå boken & høy Kelley blå boken?

Kelley Blue Book, eller KBB, er en pålitelig ressurs for å avgjøre en rettferdig pris på en bil. Denne tjenesten gir hver bil en gjennomsnitt rettferdig kjøpesummen, samt en lav verdi og en høy verdi, tilbyr forbrukeren et fullstendig bilde av bilens virkelig verdi.

Lav KBB verdi

Den lave verdien er den nedre enden av prisklasse gitt av Kelley Blue Book. Denne prisen er absolutt lavest pris du kan forvente å betale for en bil du undersøker eller lavest mulig salgsprisen for kjøretøyet.

Høy KBB verdi

Den høye verdien er den høyeste mulige prisen av bilen. Denne prisen representerer den største mengden penger som du kan forvente å bruke på bilen i spørsmålet, eller absolutt største beløpet du kan be om hvis du selger denne bilen.

Vilje

Kelley Blue Book bestemmer høye og lave områdene ved å undersøke flere faktorer. Gjeldende markedsforhold er ett aspekt. Andre kan inneholde siste Salgsstatistikk for modellen, forventet fremtidig etterspørsel etter det, reparasjon rapporter, og nyere vurderinger og informasjon om bilens sikkerhetsvurderinger.