Nnywellness.com

Hvor mye bør en overføring væske endring koste?


Sammenlign profesjonell priser

Avhengig av merke og modell av bilen, kan du bruke hvor som helst fra $70 til $250 (2010 pris) for en overføring væske endring. Jo høyere bil verdi, desto dyrere reparasjonsomkostningene. AAA medlemmer kan få rabatt for denne tjenesten. Hvis bilen er fortsatt under garanti, vil det være noen lomme kostnader. Ringe rundt til lokale butikker å sammenligne priser.

Gjør det selv

Hvis du er mekanisk kunnskapsrike, er deretter endre din girolje selv mye billigere enn å betale en profesjonell. Hvis du har riktig nødvendig utstyr-væske pumpe, beholder for gamle væske ramps og en skralle-den eneste kostnaden blir girolje og pakning og muligens et filter.

Bunnlinjen

Profesjonelle erstatte girolje regelmessig og ofte tilbyr en garanti på deres tjeneste. Den deler og arbeid avhenge bil verdien og gjør, men forvente å betale i de lave hundrevis for tjenesten. Uansett om du leie en profesjonell eller gjør det selv, vil endre din girolje regelmessig spare penger i det lange løp. Ifølge-CarsDirect.com, kan du endre din girolje om hver 30 000 miles. Forlenge levetiden på din overføring forlenger levetiden til bilen.