Nnywellness.com

Hvorfor går drivstoffpumper dårlig?


Hvorfor går drivstoffpumper dårlig?

Mest brukte bileiere må erstatte mange deler av sine biler, inkludert drivstoffpumpe. Selv om alle deler med tid må erstatte, gjøres et forsøk på å forlenge levetiden til en drivstoffpumpe, og bilen generelt.

Funksjonen

Drivstoffpumpe ligger i eller nær drivstofftanken, fungerer å presse gassen fra tanken sprøytebrukerne. Det er også nødvendig å lage nok trykk slik at sprøytebrukerne kan levere adaquate drivstoff til motoren.

Tegn på svikt

De første tegn til drivstoff pumpe feil er overoppheting, men motoren stopper er også et symptom. Motoren kan fungere i en halvtime, opphøre etter pumpene overopphetes, men starter igjen etter at systemet er avkjølt.

Årsakene til feil

En pumpe, akkurat som enhver stadig kjører maskin, slites ned bruk og må erstatte som børster, busings, valser eller tannhjul slutter å fungere skikkelig. Tidlig svikt skyldes ofte forurenset drivstoff. Hvis rust eller sediment angir pumpen, kan det føre til papirstopp og overopphetes.

Forebygging

Noen ganger vil en pumpe mislykkes på grunn av gjentatte drivstoff sult. Drivstoff pumpe life kan utvides ved å opprettholde riktig bil, som inkluderer ikke tillate en bil ´s gasstanken å få helt tomt, kjøpe høyere oktan bensin og skifte av drivstoffilter som anbefalt.