Nnywellness.com

Hvordan å male en glassfiber kropp


Hvordan å male en glassfiber kropp

Glassfiber er brukt i konstruksjonen av mange ulike ting, fra båter badekar, på grunn av sin lette vekt, holdbarhet og brukervennlighet reparasjon. Alt laget av glassfiber er malt med en harpiks-basert maling kalt "gel coat." Denne spesielle maling krever en katalysator for å stivne. Gelcoat er best brukt med en spray pistol; Selv om det kan brukes med en pensel eller rull, vil du ikke få en glatt konsekvent overflate. Alle glassfiber gel coat forsyninger kan finnes på din lokale marine forsyne butikkene.

Instruksjoner

• Legge til en respirator og sand hele overflaten av glassfiber kroppen, med 200-korns slipepapir på en håndflaten slipemaskin. Hvis det er noen kriker og kroker som en håndflaten slipemaskin ikke når, sand områder for hånd. Tørk kroppen ned med filler fuktet med aceton fjerne støv og noen av de andre forurenser som kan på overflaten av glassfiber kroppen.

• Fylle en liten bøtte med gelcoat og legger 1 til 2 prosent katalysator. Bland katalysator i gelcoat, bruker oppsikt maling. Legg til gelcoat gel coat pistolen, bruke en maling sil.

• Påføre første strøk til kroppen i en tung tåke, holde spissen av spray pistol på en konstant avstand fra overflaten til enhver tid. Rengjør spissen av spray pistol med aceton og la første strøk stivne.

• Bland en annen gruppe av gelcoat og en andre, tyngre lag. Rengjør spissen av pistolen og la andre strøk stivne. Bruke en mer kraftig belegge, fulgte den samme prosessen og la gelcoat stivne i 24 timer.

Tips og advarsler

  • Bruk alltid en respirator når du arbeider med glassfiber.