Nnywellness.com

Hvordan å ringe lang avstand til Spania


Hvordan å ringe lang avstand til Spania

Ringe et annet land kan være forvirrende i begynnelsen. Når du skal ringe lang avstand til Spania, eksempelvis må kunne ikke bare hvordan ringe ut av landet, men hva koder brukes for hver by. Hvert land og by i et land har egne spesifikke koden. Når du utligner på hvordan og når du skal ringe og har den riktige koder, er den faktiske fjernsamtale til Spania lett å gjøre.

Instruksjoner

• Planlegge når du vil gjøre samtalen ved å finne ut tidsforskjellen mellom hvor du er og hvor du ringer i Spania. Hvis du ringer en virksomhet i Spania må du forskning timer online for å sørge for at noen vil være der for å svare på anropet.

• Bestemme hvordan du skal betale for samtalen. Internasjonale samtaler faktureres annerledes fra i landet fjernsamtaler. En mobiltelefon plan med ubegrenset yrke vil ikke inneholde internasjonale samtaler i at dekningen og du betaler separat for den. Faste telefonen har også en annen sats for avgifter, for internasjonale samtaler. Du kan kjøpe en international telefonkort og følg instruksjonene som kommer med kortet og ringe den måten, men du bør undersøke de prisene, som du kan bruke mer enn du trenger.

• Ringe den internasjonal tilgangskoden 011 - Dette forteller telefontjenesten du skal gjøre internasjonale samtaler.

• Ringe landskoden for Spania, 34.

• Slå nisifrede nummeret du vil koble til. De tre første sifrene av dette tallet vil inneholde koden for byen i Spania du ringer. Hvis byen du ringer bare har et tosifret tall (Madrid er 91), legger du til en 9 før nummeret. Hvis du ringer en mobiltelefon i Madrid eller et sted med et tosifret tall, legge en 6 (alle cellen telefon tallene i Spania begynner med 6); Hvis byen koden har tre sifre endres det første nummeret til en 6 Hvis du ringer en mobiltelefon.

Tips og advarsler

  • Vurdere bruker en voice over Internet protocol (VOIP)-tjeneste heller enn en vanlig telefon eller en mobiltelefon å samtalen. Mange av disse tjenestene kan du ringe lang avstand for mye mindre deretter med en tradisjonell telefon.
  • Ringe lang avstand til Spania kan være svært dyrt, så sørg for at du vet kostnadene du kan forvente, eller du kan sveive opp med å betale mer enn du planla.